EXKLUZÍVNE VIDEO: Takto sa zabávajú celebrity počas nakrúcania novej šou Rozum v hrsti!

Nová originálna zábavná šou Rozum v hrsti je určená pre celú rodinu. Zoberie divákov do zákutí mysle slovenských celebrít, ktoré priamo pred televíznymi kamerami zistia, ako pracujú rôzne centrá ich mozgu.

Už dnes večer odvysiela televízia JOJ premiérovú epizódu novej šou Rozum v hrsti, v ktorej moderátori Junior a Marcel prevetrajú mozgové závity viacerým známym tváram. Súrodenci Čekovskí sa postavia proti bratom Hudákovcom, ktorí medzi sebou budú bojovať o víťazstvo vo viacerých kolách. Keďže nová šou má aj edukatívny charakter, súťažiť môžu aj diváci z pohodlia domova. Kto sa do hry nezapojí, môže aspoň držať palce svojmu obľúbenému tímu

Rozum v hrsti preverí celebritám rôzne centrá v mozgu ako je orientácia v priestore, pamäť či logika. Súťažiaci počas šou využívajú najmodernejšie technológie, medzi ktoré patrí špeciálna LED podlaha. Na nej sa odohrávajú jednotlivé kolá a celebrity využívajú nielen rozum, ale aj pohyb. Výťažok z výhry v každej epizóde poputuje na Nadáciu TV JOJ.​ V novej relácii na vás čaká mnoho humoru a vtipných momentov. Celebrity sa zabávajú nielen počas nakrúcania šou, ale aj cez prestávky. Rozprávajú si vtipy, spievajú a rozdávajú pozitívnu energiu všade okolo seba. Pozrite si priložené video, ktoré vám zaručene zlepší náladu. 

Sledujte novú šou Rozum v hrsti dnes o 20:35 hod. na JOJke!