Juraj Kemka a Lukáš Latinák ako ich nepoznáte! Spolu v posteli!

Juraj Kemka a Lukáš Latinák si nielen kolegovia z divadelných dosiek a televíznych obrazoviek, ale aj dlhoroční kamaráti, ktorí si rozumejú ako pre kamerami a na javisku, tak aj v súkromí. Dôkazom je dokonca aj fotka, ktorá sa len tak nevidí.

Juraj Kemka spolu s Lukášom Latinákom sú naozaj zohratá dvojica. Spolu pôsobia v divadle Astorka a diváci ich zažili aj v šou S pravdou von. Nie sú však len kolegovia, ale aj dlhoroční priatelia, ktorí okrem pracovného času spolu trávia aj ten voľný. Síce to vo svete reflektorov a kamier veľmi bežné nie je, predsa len sú títo páni výnimkou, ktorá potvrdzuje pravidlo. "Je to také nevídané trošku, mám pocit. Aj tým, že sme v jednom divadle zakotvili a hráme spolu divadlo. Sme v podstate spolu denno-denne. Okrem leta a možno zimných prázdnin," prezradil Juraj Kemka.

Dvojica si teda ozaj skvelo rozumie. Dôkazom je aj fotografia, ktorú pred časom zavesil na svoj Instagram Juraj Kemka. Na zábere sú títo páni spolu v posteli a čítajú si knižky. Juraj k tomu dokonca napísal: "Dnes si čítame...ako kedysi." To len potvrdzuje, že ich priateľstvo je naozaj skutočné, pretože takéto fotografie rozhodne bežné nie sú.

Juraja Kemku, Lukáša Latináka, Mariána Miezgu a Roba Jakaba uvidíte už dnes večer v šou Rozum v hrsti o 20:35 hod. na JOJke!