Kristína Tormová oblieka dvojičky do naozaj štýlových kúskov: Ich outfity si okamžite zamilujete!

Obľúbená herečka sa teší z roztomilých dvojičiek, ktoré jej robia obrovskú radosť. Čoskoro Matilde a Ele pribudne súrodenec a spoločne si budú užívať detstvo.

Hlavná hviezda seriálu Som mama Kristína Tormová má s bývalým partnerom dve rozkošné dcérky. Dvojičky sa narodili predčasne, no našťastie všetko dobre dopadlo a herečka sa teší zo šesťročných dcér Matildy a Ely. Herečka na sociálnej sieti pravidelne pridáva zaujímavé fotografie svojich ratolestí, ale fanúšikovia im nikdy nevideli tváričky. Dvojičky sú fotené väčšinou odzadu, ale vždy sú perfektne nastajlované a zladené do posledného detailu.

​Tormová je v súčasnosti v pokročilom štádiu tehotenstva a čoskoro dvojičkám privedie na svet bračeka alebo sestričku. Kristína sa už poriadne zaguľatila a celá žiari šťastím. Herečka navyše rozhodne popiera akékoľvek zmeny, ktoré by na sebe badala v súvislosti si tehotenstvom. ,,Naďalej som hyperaktívna, akurát to delím medzi viacero telíčok," prezradila Kristína. Jedinečné detské outfity Tormovej dvojičiek nájdete v priloženej fotogalérii.