Šokujúce odhalenie: Jadrový útok by vydržali šváby, potkany a poslanci!

Zabavte sa na vynikajúcich vtipoch z relácie Sedem.

V relácii Sedem naši glosátori opäť humorom nešetrili. O príjemnú zábavu sa postarali Oľga Feldeková, Milan Kňažko, Marián Geišberg a Marián Leško. Hneď v úvode našich humoristov zaujímalo, prečo minister vnútra Robert Kaliňák konečne neodstúpi, keď je na neho vyvíjaný obrovský tlak. Kňažko túto tému okamžite okomentoval, že v parlamente je viacero poslancov, ktorí by tam už nemali byť, ale vydržia. ,,Keby zlyhala atómová elektráreň ako v Černobyle, tak vydržali šváby, potkany, ale je ich tam zo desať, čo vydržia podstatne viac. Ja si myslím, že nič ich nezničí.“ Podľa glosátora Kňažka, by sme sa pri každej téme mali zamyslieť nad tým, čo by na to povedal kapitán Danko. Pri tejto príležitosti nás potešil aj novou básňou, ktorú humorista vymyslel:,,Ak nechceš mať v hlave manko, počúvaj, čo vraví Danko. Odporúčam všetkým pánom, poradiť sa s kapitánom."

Obľúbený Braňo Mojsej prostredníctvom organizácie Svedkovia Liehovovi oznámil svetu nové desatoro alkoholika. ,,Ja som lieho tvoj, nebudeš mať iných mocností, pod ktorými sa budeš klamať. Spomni si človeče, aby si každý deň vypil. Vypi s otcom i matkou svojou. Nevyleješ! Nerozbiješ! Nevypiješ poldeco blížneho svojho!“  Následne Marián Leško tiež pokračoval vtipnou príhodou s Mojsejom. ,,Pýtali sa Nory, kde je Braňo. Asi na stretnutí anonymných alkoholikov. Také máme aj na Slovensku? Nie, pije s ľuďmi a ani nevie ako sa volajú.

Lenivosť je ľudská vlastnosť, ktorá sa prejaví u niekoho viac u niekoho menej. Naši glosátori rozpovedali zaujímavé príhody, kde lenivosť zohrávala dôležitú úlohu. Geišberg názorne ukázal ako jeho kamarát dlho pije kávu a Feldeková pridala skvelý vtip. ,,Traja lenivci ležali a jeden hovorí: Chlapci, tuším horí! Druhý: Však nás vynesú! Tretí: Že sa vám chce huby otvárať!" Ďalšie skvelé vtipy z relácii Sedem si môžete pozrieť v našom bezplatnom archíve.