Milan Kňažko má dôvod na úsmev: Prekonal COVID-19 a konečne sa vracia na obrazovky!

Glosátor z relácie Sedmička sa koncom septembra nakazil koronavírusom a ochorenie malo u neho ťažký priebeh. Jeho stav bol veľmi vážny a musel byť hospitalizovaný v nemocnici. Našťastie, s chorobou sa mu podarilo zabojovať a diváci JOJky ho štvrtok večer konečne uvidia v relácii Sedem!

Obľúbený herec a glosátor Milan Kňažko koncom septembra prostredníctvom sociálnej siete informoval fanúšikov a širokú verejnosť o tom, že bol pozitívne testovaný na koronavírus. Ochorenie malo u neho ťažší priebeh a bolo sprevádzané vysokými horúčkami, bolesťami na pľúcach a silným kašľom. V dôsledku toho musel byť hospitalizovaný na bratislavských Kramároch.V nemocnici som bol 11 dní. Teploty pominuli, vyvinul sa zápal pľúc, trikrát mi robili rozbor krvi,povedal v rozhovore pre aktuality.sk. S chorobou sa mu podarilo zabojovať a po liečbe v nemocnici bol prepustený do domácej starostlivosti.

Keďže COVID-19 sám prekonal, na sociálnej sieti fanúšikom a širokej verejnosti napísal, čo si o tom celom myslí. Nenosenie rúšok nie je prejav vlastnej slobody, ale bezohľadnosť k slobode tých , ktorých tým ohrozujeme. Neverte lacným exhibicionistom, že Covid je len ľahká chrípka. Prežil som desiatky chrípkových ochorení, ale Covid neprajem dokonca ani tým, ktorí tieto bludy šíria,“ zhodnotil. Milan Kňažko má po dlhých týždňoch starostí konečne dôvod na úsmev. Nielenže prekonal koronavírus a cíti sa už lepšie, ale dnes večer sa po čase konečne vráti na televízne obrazovky, keď si sadne medzi svojich kolegov glosátorov v relácii Sedem!

Sledujte reláciu Sedem aj s Milanom Kňažkom už dnes o 22:30 na JOJke!