Tento politik je hotová studnica skomolenín: Vypočujte si vtip, z ktorého šli všetci do kolien!

Obľúbená Sedmička je pre vás pripravená aj dnes večer! Diskutovať sa bude o zaujímavých témach a vy sa môžete tešiť na nezameniteľný humor našich glosátorov! Dôkazom vždy perfektnej atmosféry v relácii, je aj tento vtip, na účet známeho politika, ktorým glosátor Tomáš Hudák pobavil publikum tak, že všetci vybuchli od smiechu!

Michael Szatmary a Tomáš Hudák si neodpustili vtipnú reakciu na správu o Andrejovi Dankovi, ktorý je čoraz aktívnejší! Navyše sa začal vyjadrovať k aktuálnej politickej situácii a to nenechalo chladnými ani našich glosátorov. Po výroku, ktorý povedal na adresu súčasnej vlády, zareagoval trefne Szatmary. „Minulosť nás naučila, že nikdy sme pri ňom netušili, že čo vlastne chce povedať. Možno aj teraz, ako toto povedal, on si chcel možno, ja neviem, objednať pizzu!“ Smiali sa všetci. Na to reagoval Tomáš Hudák, ktorý trefne poznamenal: „Ja si dokonca myslím, že toto je takzvaná fake news! Lebo toto sa nemohlo naozaj stať. Tam nebola jedna chyba v tom výroku. Už len slovo kategorizujú, by on nikdy nepovedal! Ja si myslím, že to niekto prepisoval do normálnej reči,“ poznamenal Tomáš Hudák a tým všetkých perfektne pobavil!

Elena Vacvalová v relácii Sedem Zdroj: TV JOJ

​Dnes večer sa môžete tešiť na glosátorov Sedmičky v zložení, Oľga Feldeková, Samo Trnka, Michael Szatmary a Tomáš Hudák.

Sledujte obľúbenú reláciu Sedem, každý štvrtok o 22:30 na JOJke!