Už onedlho sa rozsvietia všetky farby: Poznáme dátum štartu seriálu Semafor!

Kedy to bude?

Pre priaznivcov pravej televíznej zábavy máme skvelú správu. Nový komediálny seriál Semafor štartujeme už o dva týždne v utorok 13. marca o 20:35 na JOJke! Hneď v úvode vám prinesieme porciu dvoch častí tejto novinky. V slovenskej adaptácii Semaforu sa diváci TV JOJ môžu tešiť na skvelý humor, vtipné scény, ktoré napísal sám život a obľúbené herecké hviezdy, ktoré sa predstavia nielen v hlavných, ale aj mnohých vedľajších postavách. Zárukou kvality sú tiež overení tvorcovia populárnych seriálov Naši či 1890. 

Život po tridsiatke sa začína podobať na semafor. Ak ste single, svieti vám zelená a môžete robiť, čo sa vám len zachce. Stále ste v pohybe a život plynie neskutočne rýchlo. To je prípad chorobného sukničkára Reného, ktorého stvárňuje herec Stanislav Majer.

Semafor - Tomas Mastalir Martin Nahalka Stanislav Majer Semafor - Tomas Mastalir Martin Nahalka Stanislav Majer Zdroj: joj.sk

Akonáhle ste zadaný, začne vám blikať oranžová - spomalíte, chystáte sa zastaviť, ale ešte stále ste v pohybe. Presne ako Miro, ktorého bude hrať v seriáli Tomáš Maštalír. Ak ste však ženatý, je to jasná červená - stojíte a čakáte rovnako ako Maťo, ktorého si zahrá Martin Nahálka. Život je jednoducho ako semafor a svetlá sa neustále menia. Vo videu vám predstavíme všetkých troch chlapov a ich aktuálne farby. 

Nový komediálny seriál Semafor štartujeme už v utorok 13. marca o 20:35 na JOJke!