Slávik prenos 1

Slávik 2011 priniesol JOJke nadpriemer!

Noviny TV JOJ najsledovanejším programom nedele i celého týždňa.
NOVINY TV JOJ potvrdili svoju pozíciu aktuálne najsledovanejšej spravodajskej relácie na Slovensku. Včera moderovala hlavné spravodajstvo TV JOJ netradične ženská moderátorská dvojica – Lucia Barmošová a Adriana Kmotríková, pričom Noviny TV JOJ sa stali najsledovanejšou reláciou dňa zo všetkých televízií s ratingom 16,5% a podielom 41,2%. Konkurenčné hlavné spravodajstvo získalo o takmer 100 tisíc divákov menej. Nadpriemerne sa darilo aj spravodajstvu KRIMI s ratingom 12,7% a podielom 33,4%, ktoré tak dosiahlo takmer podobnú sledovanosť ako konkurenčné Televízne noviny. 
Priamy prenos z vyhlásenia výsledkov ankety Slávik 2011, ktorý prvýkrát vysielala TV JOJ, priniesol televízii nadpriemerný rating i podiel – 12,6% / 31,2%. Slávik bol jednotkou u mladých mužov (15-34) s podielom 31,6%, vo veľkých mestách (nad 50 tis. divákov) s podielom 35% a v troch krajoch Slovenska. Oproti predchádzajúcemu ročníku ankety, ktorý vysielala konkurenčná televízia, si včerajší priamy prenos v sledovanosti polepšil.
Najúspešnejšou alternatívou k hudobným programom bol včera pôvodný česko-slovenský komediálny seriál Slovácko sa nesúdi (podiely 6,1% a 6,8%), ktorý vysielala stanica PLUS a porazila tak ponuku konkurenčných televízií Jednotky STV i TV Doma. 
TV JOJ si za celý uplynulý týždeň už tradične udržala postavenie trhového lídra v primetime.