Prelomia sa konečne ľady?! Zblížia sa krásna Draha so Samom?

Nie je tajomstvom, že Drahe sa Samo páči. Preto je príjemne prekvapená, keď sa jej neznámy muž opäť objaví. Ako dopadne ich stretnutie?

Samo si spomenul, kto je a čo sa stalo s jeho rodinou. Keď sa mu vrátila pamäť, vrátil sa do hradiska počas slnovratu a vyhľadal Drahu. Našiel ju v hodine dvanástej, keď ju chcel Čarad upáliť. Zachránil ju a v náručí odniesol k vode. Tam zistil, že má škaredé popáleniny, ktoré jej šetrne ošetril. Draha v slabej chvíli zariskuje svoje city a urobí krok, ktorý môže zmeniť ich vzťah. Ako to dopadne? To sa dozviete už dnes večer na JOJke.

Príbeh zasadený do siedmeho storočia sleduje osudy obyvateľov Karpatskej kotliny v čase pred spojením slovanských kmeňov. Mladej bylinkárke Drahe vstúpi do života záhadný cudzinec, ktorého nájde dobitého počas slávnosti postrižín. Rozhodne sa mu pomôcť rozpomenúť na to, odkiaľ prišiel, a popri tom sama zistí mnohé o sebe. Kým sa však naučí, ako narábať so svojimi zvláštnymi schopnosťami, v susednom hradisku sa odohrá tragédia, ktorá obráti život miestnych ľudí naruby.

Nenechajte si ujsť seriál Slovania už dnes večer o 20:35 hod. na JOJke!