Srdce pre deti pomôže aj povzbudí

Podľa Michala Hudáka má Srdce pre deti tým, čo to potrebujú, priniesť nielen peniaze, ale aj silu pobiť sa s vlastným osudom.
„Mnohí ľudia, keď sa im v živote stane nejaká tragická udalosť, povedia si, že to pre nich už skončilo, že už sa s tým nedá nič urobiť. Toto má byť nejaký štartér alebo povzbudzovák z našej strany, pretože množstvo našich hostí, ktorí prežili tragickú udalosť a prijali pozvanie, prišli, aby ukázali tým, čo to majú ešte v čerstvej pamäti, že život beží ďalej a treba fungovať," tvrdí Michal Hudák, moderátor charitatívnej akcie Srdce pre deti a poukazuje tak na druhý rozmer zbierky organizovanej v spolupráci TV JOJ a vydavateľstva Ringier.

Ani Michalovi Hudákovi nie je pomoc iným cudzia. „Snažím sa robiť dobré skutky, niekedy vedome a niekedy podvedome. V poslednom čase som sa prichytil pritom, že robím veľa dobrého. Je to fajn, keď to budeme robiť všetci, tak sa budeme mať asi lepšie," hovorí s úsmevom. Srdce pre deti nebude iba uvádzať, ale na ňom aj vystúpi ako spevák a jeho pieseň venuje jednému z príbehov: „Poteším jednu mladú slečnu, ktorej je tá pieseň určená a poteším piesňou, ktorá je skutočne nádherná. Zaspievam pieseň od Joea Cockera, You´re So Beautiful."

Jeho vystúpenie si budete môcť pozrieť už dnes o 20:15 na obrazovkách TV JOJ v Srdci pre deti!