Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video. Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Komentátori denníka SME Peter Tkačenko a TV JOJ Arpád Soltész miešajú do kávy uhorkový šalát.
WEB: https://www.joj.sk/vtipzastovku FB: http://www.facebook.com/tvjoj INSTAGRAM: https://instagram.com/tvjoj/
WEB: https://www.joj.sk/inkognito FB: https://www.facebook.com/inkognitotvjoj INSTAGRAM: https://instagram.com/tvjoj/
Ak vás láka odtrhnúť si len tak v záhrade ovocie či zeleninu, dať si v lese malinu či čučoriedku a bez umytia zjesť, nerobte to. Ak si chcete dať neprepečený stejk z diviny, tiež to nie je najlepší nápad. Veľmi dobre treba kontrolovať aj rybie mäso a zvážiť, či naozaj tak milujete suši... Spolu s týmito dobrotami totiž môžeme zjesť aj parazity. S redaktorkou JOJzdravie Marcelou Fuknovou sa o nich rozprával parazitológ profesor RNDr. František Ondriska.