Chlapi majú s investovaním peňazí jasnú víziu: Utajiť výhru pred ženami bude obrovská výzva!

O tom, že vyhral v lotérii sa už dozvedel okrem Alberta aj Gabo, svokor, ktorý sa snažil na pravdu, odkiaľ berie jeho zať peniaze, prísť pomocou svojho bývalého kolegu - elitného policajta. Ten však nie je jediný, kto chce z výhry ťažiť!

Po tom, čo sa Gabo dozvie, že jeho zať vyhral v lotérií, snaží sa to utajiť pred svojou dcérou v rizikovom tehotenstve. Tajomstvo sa však rozhodne povedať aspoň druhému zaťovi, ktorý stále nechápe, odkiaľ berie Dodo peniaze. Roman hneď vidí, čo by sa s peniazmi dalo urobiť. "Kúpime si loď a budeme sa plaviť, Ninke kúpim potápačský kurz," zaznejú v dnešnej epizóde Romanove plány!

​Gabo dobre vie, že tajomstvo musí ostať v najužšom kruhu rodiny, preto je potrebné ho udržať v tajnosti pred ženami. Aj jeho druhá dcéra, Táňa, má poriadne podrezaný jazyk. Roman, ktorý rád povie prvé, čo mu v danej chvíli napadne, to bude mať doma ťažké. No s peniazmi už majú chlapi jasnú víziu - vyskytne sa im totiž ponuka, ktorú nemôžu odmietnuť. Viac sa dozviete v dnešnej epizóde Šťastnej rybky! 

Ak ste nestihli poslednú epizódu Šťastnej rybky, nájdete ju v našom archíve: 

Sledujte seriál Šťastná rybka dnes o 20:35 na JOJke a už teraz v predstihu na JOJ play