Ďuro Černý vo svojom vlastnom príbehu!

Zakladateľ Tublatanky si dnes zahrá vlastný príbeh, v ktorom musí zachrániť manželstvo svojho najlepšieho kamaráta.

Dnešná Súdna sieň bude špeciálna. Po prvý raz rozohráme prípad, v ktorom si jeden z aktérov súdneho pojednávania zahrá sám seba. Dnes si vlastný príbeh po druhýkrát prežije bývalý bubeník a zakladateľ skupiny Tublatanka Ďuro Černý, ktorý takmer rozbil manželstvo najlepšieho kamaráta a teraz sa musí pokúsiť o jeho záchranu. 

Miloš a Kristína žili šťastným, usporiadaným životom, mali spolu štyri deti a obaja boli kresťansky založení. Všetko sa zmenilo v momente, keď sa Kristína začala čoraz viac správať podľa pravidiel sekty, v ktorej sa po čase začala intenzívne angažovať - až je z toho doslova preskočilo. Prestala sa zaujímať o deti aj o manžela, všetku svoju energiu venovala iba jej. A v tomto momente sa do celého príbehu začína Černý zamotávať.

Kristína začala u Juraja hľadať útechu a jeho prítomnosť vyhľadávala do takej miery, až to vyzeralo, že sa doňho zaľúbila. Po čase dokonca požiadala o rozvod a Miloš sa právom nazdával, že dôvodom nie je len sekta, ale aj Černý. Ten mal k tomu za mlada s Kristínou vzťah, no teraz na kamarátovu manželku ako na ženu nepomyslel. Pred súdom musí svoje slová obhájiť a pokúsiť sa o nemožné. Zachrániť rúcajúci sa vzťah a Kristínu, pred úplným vymytím mozgu ďalšou životy ničiacou sektou.

Sledujte vlastný príbeh Ďura Černého v špeciálnom vydaní Súdnej siene dnes o 18:00 na Jojke.