Je na nepoznanie: Šikovné ruky Lucid urobili z Renáty Názlerovej inú ženu!

Do rúk obľúbenej vizážistky Lucie Lucid Sládečkovej sa tentoraz dostala hviezda Súdnej siene a relácie Supermama Renáta Názlerová. Akoby sa z nej stala odrazu iná žena. Niet divu, že ju mnohí na fotke ani nespoznali.

​Neodmysliteľnou súčasťou obľúbenej mamičkovskej relácie Supermama je jej moderátorka Renáta Názlerová. Televízna prokurátorka, spisovateľka a moderátorka bojuje už celé roky s kilami navyše. Podľa nej neexistuje zaručený recept na chudnutie. Napriek tomu je však so svojou aktuálnou váhou nadmieru spokojná a snaží sa žiť život naplno. Nedávno potešila divákov s ďalšou príjemnou zmenou. Tentoraz však nešlo o žiadne stratené kilá, ale o inú, no veľmi príjemnú zmenu. Do parády si ju totiž vzala známa vizážistka z Nákupných maniačok Lucia Lucid Sládečková, ktorá je jednou z najväčších odborníčok vo svojej oblasti. Napokon sa u Renáty postarala o veľmi slušivý mejkap, s ktorým omladla aj o desať rokov. O tom, že zmena dopadla na jednotku, netreba pochybovať. Dôkazom je aj množstvo pozitívnych reakcií pod fotografiou: "Wau. Ona je veľmi pekná žena a mejkap to podčiarkuje. Nádherná práca, Lucka," napísala fanúšička. Niektorí dokonca Renáte po tejto zmene odporúčali, aby sa takto líčila aj oveľa častejšie. "Myslím, že takýto jemný mejkap jej oveľa viac pristane a omladzuje ju, než ten, ktorý nosí bežne (výrazný)," doplnila ďalšia fanúšička. Ďalší reagujúci zas moderátorku takmer ani nespoznali. Musíme uznať, že zmena sa nadmieru podarila a Renáta vyzerá jednoducho úžasne. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Trosku jemnosti v podani @renatka_nazlerova . #makeup #makeupartistsworldwide #makeupartists #makeupbylucid #lucidstyle #sugar #lucidstylelashes

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Sladeckova (@makeupbylucid),

​Renátu Názlerovú môžete vidieť každý pracovný deň v Súdnej sieni na JOJke!