Spoznali by ste ju bez mejkapu? Takto vyzerá skutočná tvár Renáty Názlerovej!

Obľúbenú televíznu prokurátorku poznáte vždy dokonale nalíčenú a upravenú. Renáta sa o svoju vizáž patrične stará, ale ako vyzerá nenalíčená?

Neodmysliteľnou súčasťou obľúbenej mamičkovskej relácie Supermama a Súdnej siene je jej moderátorka Renáta Názlerová. Televízna prokurátorka, spisovateľka a moderátorka bojuje už celé roky s kilami navyše. Podľa nej neexistuje zaručený recept na chudnutie. Na niekoho viac zaberajú diéty, na iného zas skôr šport. „Ak chce niekto naozaj schudnúť trvalo, má si nájsť svoj zmenený životný štýl, ktorý je schopný potom uplatňovať. Nerobím to z dôvodov komerčných, že chcem byť krajšia a atraktívnejšia. No som si vedomá toho, že značná nadhmotnosť musí mať nejaký dopad na zdravie človeka. Pokiaľ s tým niečo môžem robiť, prečo by som to neurobila,“ prezradila pred časom Názlerová. Tak či onak, obľúbená moderátorka vyzerá úžasne a nikto by si ani nepomyslel, že už má po päťdesiatke.

​Predtým ako začne nakrúcať vaše obľúbené relácie sa vždy zverí do šikovných rúk našich vizážistiek, ktoré ju nádherne nalíčia. Ale ako vyzerá Názlerová, keď nemá na sebe ani štipku mejkapu? 

Sledujte Súdnu sieň dnes o 13:50 hod. na JOJke!