Najťažšie narodeniny Renáty Názlerovej: Chýbala jej gratulácia od milovanej osoby!

Renáta Názlerová nedávno oslavovala narodeniny. Boli tými doposiaľ najťažšími v jej živote. Na zozname gratulantov chýbala totiž jedna milovaná osoba.

​Advokátka zo Súdnej siene či moderátorka relácie Supermama Renáta Názlerová oslávila 14. júla narodeniny. Z torty sfúkla 52 sviečok. Svoj deň však Renáta Názlerová oslávila s úsmevom na tvári i slzou na krajíčku. "Ďakujem za všetky správy k narodeninám. Všetkým vám tiež prajem všetko dobré, hlavne pevné zdravie," napísala na sociálnu sieť.

Okrem poďakovania sa však vyznala aj zo svojich neradostných pocitov. Tento rok na zozname jej gratulantov chýbala jej mama, ktorá zomrela 25. februára. "Chcem sa vyspovedať zo svojich pocitov. Sú to prvé narodeniny, kedy mi chýba jedna gratulácia, od mamy. Bola vždy prvá, hneď minútu po polnoci a vždy som od nej dostala veľkú kyticu gladiol. Strašne ťažko to nesiem a srdce mi puká smútkom," priznala.

Renáta Názlerová s mamou Renáta Názlerová s mamou Zdroj: TV JOJ

​Mama je pre takmer každého človeka najdôležitejšou ženou života. Vie to aj Renáta Názlerová, ktorá apeluje na svojich priateľov a fanúšikov, aby si rodičov vážili a ľúbili ich. "Ak máte ešte svojich rodičov, dávajte im najavo svoju lásku a ak treba, odpúšťajte im. Nikto na svete predsa nie je bez chyby. A rodič, nota bene, mama je mama. Nikto jej miesto v našom živote nedokáže nahradiť," odkázala na sociálnej sieti.

Renáte Názlerovej prajeme všetko najlepšie!