Petra Palevičová - Súdna sieň

Palevičová oslavovala v Súdnej sieni, s kolegami spievala labutiu pieseň!

Petra Palevičová oslávila narodeniny v Súdnej sieni, točilo sa naposledy?

Obľúbená herečka známa aj ako advokátka v Súdnej sieni, Petra Palevičová, oslávila v pondelok narodeniny. Napriek tomu, že išlo o udalosť, žiadne veľké oslavy neprebehli a ani ich nechystá. „Žiadne veľké oslavy ani prekvapenia nechystám. Včera som s rodinou oslavovala pri rodinnom obede, v piatok sa chystám stretnúť s mojimi najbližšími priateľmi. Žiadne veľké prekvapenia typické pre Ameriku však nechystajú,“ prezradila.

Najväčším darčekom pre ňu boli gratulácie priateľov, známych, ale aj fanúšikov, či už osobne, prostredníctvom telefónu alebo na sociálnej sieti: „Prišlo mi veľa gratulácii, veľmi ma to potešilo. Za všetky ďakujem, spravili môj narodeninový deň krajším.“ Najosobnejších gratulácii sa jej nedostalo len počas rodinného obeda, ale aj na natáčaní Súdnej siene, ktoré počas narodeninového dňa absolvovala: „Tak ako bolo vonku pekne, tak sme sa aj my zabávali, bolo veselo, necítila som sa vôbec ako v práci.“

Toto nakrúcanie nebolo špecifické len Petrinými narodeninami, ale aj tým, že šlo o posledné natáčanie tejto sezóny. Špekulácie v médiách o konci Súdnej siene vôbec spravili toto nakrúcanie o to netradičnejšie. „Ani som nevnímala, že by šlo o posledné natáčanie, všetci sa bavili na tom, že je to naša labutia pieseň. Smutno mi však nebolo, niekedy sa však stáva, že nám niektoré veci dôjdu až neskôr,“ hovorí Petra.

To, že v prípade konca Súdnej siene na TV JOJ ide skutočne len o špekulácie a žiaden verdikt o jej konci nie je vydaný, potvrdil aj hovorca televízie Joj Jozef Gogola. "Súdna sieň v aktuálnej jarnej sezóne pokračuje, v posledných dňoch si dokonca výrazne polepšila v sledovanosti. O programoch jesennej štruktúry ešte nebolo definitívne rozhodnuté,“ vyjadril sa. Hovoriť o konci úspešnej relácie je tak viac než predčasné.