Evelynina partička pokope: Pokecali si s nami o novom seriáli!

Kamoši sa opäť zišli na jednom gauči.

Komediálny seriál Svet podľa Evelyn prichádza na obrazovky televízie JOJ už v stredu 14. októbra o 22:10 hneď po skončení Česko Slovensko má talent. My máme za sebou tlačovú konferenciu, na ktorej nám hlavné postavy seriálu, režisérka Kristína Cibulková a dramaturg Stano Guštafík, bližšie predstavili, na čo sa môžeme tešiť už niekoľko dní pred očakávanou premiérou. Takmer všetky hviezdy sa zišli na jednom gauči, aby nám bližšie predstavili svoju, u mnohých, životnú rolu. 

Evelyn predstavovať azda netreba, no pre tých, čo náhodou nevedia, pochádza z Dolného Kubína a nejaký ten čas žije v „cépečkárskom“ meste snov – v Bratislave. S jej najlepším kamošom, Števom, si rozumejú ako bratia. Túto postavu stvárňuje rovnomenný herec, Števo Martinovič, ktorý nám o nej bližšie porozprával: „Števo je veľmi sympatický chalan, ktorý podstatný kus svojho života prežil v Londýne, kde robil čašníka. Popritom nakrútil komparz v 12-tich britských filmoch odvysielaných v BBC. Tieto skúsenosti zúročuje aj v tomto seriáli.“ Pri každej vhodnej situácii tak nezabúda všetkým pripomínať svoju svetaznalosť.

Ďalšou hviezdou zábavného bytu je aj Barbie, ktorá je iná, než všetky ostatné baby z tohto milého bytíka. “Barbie má svadobný sálon a neverí na lásku. Je chladná, cynická a nie veľmi príjemná. Je tak trocha odporná, ale zase rada pomôže, keď treba,“ prezrádza nám bližšie fakty o svojej postave Kristína Farkašová, ktorá sa čuduje, ako s ňou vôbec mohli ostatní vydržať.

Za seriálom stojí celý tím šikovných ľudí. Jednou z nich je aj režisérka Kristína Cibulková, ktorá sa k celému námetu dostala úplnou náhodou. „Na svoje tridsiate narodeniny som dostala na Facebook video s Evelyn, na ktorom som sa strašne zabavila, hoci som ju dovtedy nepoznala,“ vysvetľuje začiatok príbehu režisérka seriálu. Na druhý deň si ju zhodou okolností zavolal programový riaditeľ našej televízie s tým, že má pre ňu niečo veľké. A tak sa začala takmer ročná cesta, na konci ktorej uzrel svetlo sveta náš nový seriál.

Sledujte nový komediálny seriál Svet podľa Evelyn už v stredu 14. októbra o 22:10 na JOJke!