Stretnutie zo strednej jej pohladilo ego: Z niekdajšej sexice je úbohá troska!

Frustrovanú Evelyn už nič nemohlo potešiť viac.

Jedným z najväčších existenčných problémov takmer každej ženy je bezpochyby nadváha a s tým súvisiaci záplav nových zaručených diét.  K obetiam sa tentokrát pridala aj Evelyn, ktorej mama dokonca poslala náplaste na chudnutie či „zužovacie“ šaty. V boji s kilami okúsila všetky možné diéty – paleo, bio, breathariánstvo a čokoľvek, čo si len vieme predstaviť. No aj tak všetko stroskotalo na pevnej vôli a nočných nájazdoch do chladničky. Vrcholom frustrácie však bolo, keď si Evelyn spomenula na spolužiačku Helenu zo strednej v Kubíne, ktorá celý čas dáva sexi fotky na facebook, na ktorých vyzerá  brutálne.

Svet je malý a ten Evelynin ešte menší. Hela zhodou okolností pracuje s Lukášom na jednom oddelení. Rozhodli sa stretnúť sa s ňou a odhaliť tajomstvo jej večnej krásy. Keď ju však Evelyn zbadala, bola šokovaná ešte viac, než si myslela. Hela bola zmenená na nepoznanie. Brutálna krása to rozhodne nebola. Pred vchodom sa zrazu zjavila životom bitá a škaredá kôpka nešťastia. „Nie je sa čím chváliť, slabý plat, muž alkoholik a hormonálne výkyvy po deťoch,“ zdôverila sa Helena. Druhý šok však prišiel, keď Hela priznala, že na facebook vôbec nechodí a profilovka je obyčajný fake.

Evelyn odišla z tohto stretnutia totálne zhrozená, no keď sa vrátila domov, uvedomila si jednu zásadnú vec. „Toto je presne ten moment, kedy som si pohladila dušičku a povedala som si: Áno, existuje niekto oveľa škaredší ako ja. Má tri či štyri deti, muža debila, čiže moje problémy sú oproti tomuto úplné h*vno,“ uvedomila si Evelyn, ktorá rázom zabudla na všetky diéty a podobné malichernosti. 

Nestihli ste poslednú epizódu sitkomu Svet podľa Evelyn? Nájdete ju v našom archíve úplne zadarmo!