Veľkolepá scéna v šou Take Me Out vás dostane: Niečo podobné ste ešte nevideli!

Máme pre vás ďalšie zábery z nakrúcania.

Zábavno-zoznamovacia šou Take Me Out sa na Slovensku dostane na televízne obrazovky úplne po prvý raz už 5. septembra. Ako sme už viackrát avizovali, nič podobné ste na našom území doposiaľ nevideli. Provokatívna, veselá, zábavná aj sexi. Presne taká je šou Take Me Out a aj scéna, v ktorej sa všetko odohráva. Pozostáva z výťahu, ktorým budú na pódium prichádzať slobodní muži, z pódia, na ktorom bude pri stolíkoch stáť tridsať slobodných dievčat a žien, a z obrovského schodiska, ktorým zo zákulisia tieto slečny pricupitajú. Hoci to možno znie jednoducho, v skutočnosti ide o veľmi štedrý priestor, ktorý vás naozaj nadchne.

V Take Me Out má tridsať nezadaných žien len letmý pohľad na to, aby rozhodli o budúcnosti muža, ktorý je v súťaži prihlásený. Ak sa im páči, muž pokračuje v šou ďalej, ale ak žiadnu nezaujme, veľmi rýchlo si zakývajú na rozlúčku. Toto rýchle rozhodovanie a zoznamovanie so sebou pochopiteľne prináša rôzne situácie a koktejl azda všetkých emócií. Od flirtu, cez vtipkovanie, smiech, štipľavé komentáre po sarkazmus a ostré výmeny názorov. V Take Me Out skrátka uvidíte všetko, čo ľudia bežne zažívajú počas randenia. A my vám garantujeme, že sa bude na čo pozerať! Svedčí o tom aj upútavka, v ktorej môžete vidieť prvú ochutnávku z nakrútených epizód.

Zoznamovacia šou TAKE ME OUT odštartovala v roku 2010 vo Veľkej Británii a vďaka čoraz väčšej popularite a miliónom divákov pri obrazovkách má za sebou už osem sérií. Formát sa odvysielal v 34 krajinách po celom svete vrátane USA, Nemecka, Maďarska či Číny. Teraz nastal ten moment, keď prichádza aj na Slovensko.

Sledujte zábavnú zoznamovaciu šou Take Me Out už 5. septembra o 20:35 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora
Tagy: TAKE ME OUT