Kontroverzná Simonka si podala Kucherenkovej pery: Toto jej odkazuje samotná Silvia!

Aká bola jej reakcia?

Z Take me out zmizla už pred troma týždňami, no doteraz vzbudzuje rozruch nielen u všetkých fanúšikov tejto zoznamovacej zábavnej šou, ale aj u tých, ktorí tvrdia, že Take me out v živote nevideli. Reč je o prsnatej kráske Simonke, ktorá odišla z obrazu za tak trochu zvláštnych okolností. Na rande so single mužom Braňom sa totiž dostala úplne nedobrovoľne. Ona zostala až do konca jeho dokrútky jediná, ktorá nestlačila vyraďovacie tlačidlo, hoci o tom sama nevedela. A keďže sú pravidlá neúprosné, Simonka musela rande nedobrovoľne absolvovať. Romantické stretnutie s Braňom v bazéne sa však razom premenilo na obrovské fiasko.

​Simonka však aj bez tohto incidentu vzbudzuje rozruch už len vďaka svojmu výraznému imidžu. Bujné prsia a napichané pery v kontraste s ultra štíhlou postavou ju robia viditeľnou na kilometre. A práve to je hlavný dôvod, pre ktorý ju ľudia na sociálnych sieťach vôbec nešetria. Ona sama je však voči negatívnym komentárom obrnená aj vďaka bohatej praxi v médiách. „V podstate nemám im čo zazlievať, sú to ich názory na môj imidž. Dlhé roky predtým som bola mediálne známa ako moderátorka a fotomodelka pre pánske časopisy a v tom čase som bola naozaj smutná z kritiky ľudí,“ prezradila nám Simonka. Napriek tomu si však prsnatá hviezda Take me out ide stále za svojím snom. „Kritizovali ma za to, že sa o seba starám a áno, priznám, že môj idol je Silvia Kucherenko, čo sa týka pier,“ dodala.

​Na takúto skvelú pochvalu od Simonky sa rozhodla zareagovať aj samotná známa modelka a Simonkin idol Silvia Kucherenko:  „Teší ma to a Simonku pozdravujem...“  Silvia sa síce priznala, že Take me out sledovať nestíha, no informácie okolo Simonkinej osoby sa nevyhli ani jej pozornému oku. „Sľubujem však, že sa na to pozriem,“ smeje sa blondínka. A čo si myslí Silvia o Simonkiných výrazných perách? "Sú to jej pery a keď sa jej páčia a je spokojná, tak to je hlavné." Zdá sa teda, že Silviu pochvalné slová od jej fanúšičky Simonky potešili. Veď byť idolom pre iné ženy musí byť skvelý a naplňujúci pocit. 

Sledujte šou Take me out opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!