Konečne našla chlapa: Zuzanita až po uši zamilovaná do tohto sexoša!

Toto je on.

Zvodná blondínka Zuzanita bola neoddeliteľnou súčasťou zábavno-zoznamovacej šou Take Me Out počas celej prvej série. Už od prvej sekundy patrila bez debaty k tým najvýraznejším šelmičkám. Nikdy si nedávala servítku pred ústa a nemala problém priamo pred kamerami povedať, čo si myslí. Taktiež často viedli so single mužmi aj poriadne pikantné rozhovory. Pochopiteľne, že potom na seba strhli takmer všetku pozornosť – nielen v štúdiu, ale aj mimo neho. Napriek tomu si však počas celej šou nenašla žiadneho muža. Zuzanita prišla single a single až odišla. Tento stav trval prakticky aj po skončení šou. Až doteraz. 

Zuzanita a jej nový priateľ na dovolenke vo Valencii Zuzanita a jej nový priateľ na dovolenke vo Valencii Zdroj: instagram @z.u.z.a.n.i.t.a

Prsnatá blondínka sa totiž na svojom instagramovom profile pochválila aktuálnou fotografiou z dovolenky v španielskej Valencii. Na nej pózuje po boku neznámeho svalovca. Na tom by možno nebolo nič zvláštne, keby nebol pod fotografiou aj nečakaný popis:  „Moja <3. Konečne som našla to, čo som tak dlho hľadala,“ Zdá sa teda, že Zuzanita je po dlhom čase opäť po uši zamilovaná. A my jej to rozhodne doprajeme. Čo poviete, hodia sa k sebe?

VIDEO: Najlepšie hlášky Zuzanity v šou Take me out: