Sexica Zuzanita dráždi hriešnou fotkou: Muži z jej spodnej bielizne doslova šalejú!

Zuzana Žilinčíková, známa zo šou Take me out, často a rada poteší oči svojich fanúšikov zvodnými a hriešnymi snímkami. Inak to nie je ani s blížiacim sa sviatkom svätého Valentína. Blondínka sa navliekla do sexi spodnej bielizne a všetkým mužom doslova vyrazila dych!

Sexica Zuzanita nikdy nepatrila medzi hanblivky. Blondínka sa vždy pýšila zvodným telom a napumpovaným dekoltom, ktoré na sociálnych sieťach bez okolkov ukazuje. Hoci v poslednej dobe sa pochválila aj snímkami, na ktorých je oblečená, vo väčšine sa to na jej profile hemží zvodnými polonahými či úplne nahými fotkami. Odhalená pokožka v pikantných pózach teší najmä mužské oko a páni sú z nej doslova vo vytržení.

Rozruch spôsobila aj pred pád dňami, keď zverejnila záber, na ktorom pózuje v hriešnej spodnej bielizni. Tú tvorí len čipka a šnúrky. Hoci tento módny kúsok pôsobí tak trochu ako z filmu pre dospelých, mužskí fanúšikovia Zuzanity si ho veľmi pochvaľujú a zahrnuli ju množstvom pochvalných komentárov. Žeby to brali ako inšpiráciu na blížiaci sa sviatok svätého Valentína?