Sexica Zuzanita pobavila fanúšikov výberom topánok na túru: Obuli by ste si TOTO do hôr?

Zvodná Zuzana Žilinčíková je známa svojím provokatívnym imidžom. Prostredníctvom sociálnych sietí fanúšikom pravidelne ukazuje čo-to zo svojho života a nešetrí najmä pikantnými snímkami. Okrem svojho polonahého tela či napumpovaných predností však zavše ukáže aj svoje outfity či fotky z činností, ktorým sa venuje.

Jednou z veľkých záľub sexice Zuzanity je aj cestovanie a tak sa fanúšikom z času na čas pochváli zábermi zo zaujímavých miest. Pred časom navštívila čarokrásne miesto uprostred nemeckých hôr a nezabudla ho zdokumentovať fotkami, ktoré ukázala na sociálnej sieti. Schytala však za ne kritiku!

Hoci na prvý pohľad na snímkach nie je nič čudné, keď sa lepšie prizriete, uvidíte, akú netradičnú obuv zvolila prsnatá tmavovláska. Na túru po horách si totiž obula letné sandálky na platforme. Svoj nebezpečný výber topánok aj patrične okomentovala. Skalnaté útvary uprostred lesa. Keď sa tu rozhodnete prísť, prosím, oblečte sa vhodnejšie ako ja, nakoľko je tu čo objavovať a v sandálkach moc toho nepochodíte,“ skonštatovala. Nuž, vyzerať dobre na fotkách je jedna vec, no pohodlie a bezpečie počas túry v horách sú oveľa podstatnejšie, no nie?

Zuzanita na túre Zdroj: archív Z.Ž.