ČSMT 2019-porota

Premiéra novej série Česko Slovensko má talent bola včera najsledovanejším nespravodajským programom dňa!

V utorok večer odpremiérovala televízia JOJ najúspešnejšiu talentovú show na Slovensku a diváci si štart už ôsmej série Česko Slovensko má talent rozhodne nenechali ujsť!

Televízia JOJ bola aj v tretí septembrový deň trhovou jednotkou v prime time s 9,3 % ratingom a 22,8 % podielom na trhu. Celkovo JOJ Group v hlavnom vysielacom čase včera dosiahla až 12,8 % sledovanosť a 31,1 % share.

Noviny TV JOJ si včera pozrelo až 537-tisíc divákov, najsledovanejšia spravodajská relácia na trhu si tak vyslúžila skvelú 11,5 % sledovanosť a až 29,2 % podiel na trhu. Najlepšie počasie dosiahlo výborný 10,9 % rating a 25,0 % share a KRIMI zaznamenali 9,6 % sledovanosť a 26,4 % trhový podiel.

TOP nespravodajským programom utorka sa bezkonkurenčne stala show Česko Slovensko má talent na JOJke. Štart ôsmej série si nenechalo ujsť 432-tisíc divákov s 9,3 % ratingom a 22,0 % share, pričom prvá epizóda druhej série seriálu Sestričky na Markíze zaznamenala v tento večer nižší, 19,2 % share. Talent si získal ženskú časť publika – napríklad diváčky v mimoriadne atraktívnej obchodnej vekovej kategórii 35 až 44 rokov dosiahli 10,9 % sledovanosť a 23,2 % podiel na trhu, diváčky v CS 45-54 zaznamenali 10,4 % rating. Muži jednoznačne uprednostnili ČSMT na JOJke pred konkurenciou, napríklad v CS 35-44 dosiahli 30,2 % share.