[multi] Ľubomír Paulovič v Delukse 1702

Slovenskí diváci si včera nenechali ujsť premiéru nového seriálu Delukse

Televízia JOJ včera večer odvysielala prvé dve epizódy svojho nového komediálneho seriálu Delukse, ktorý sa stal najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

TV JOJ v stredu 4. septembra opäť potvrdila svoju pozíciu lídra slovenského trhu a v hlavnom vysielacom čase bola jednoznačnou trhovou jednotkou s 8,1 % ratingom a 20,8 % podielom na trhu. Prispeli k tomu spravodajské relácie JOJky a nový seriál Delukse, ktorý televízia odpremiérovala dvomi epizódami za sebou.

Najlepšie počasie včera sledovalo až 507-tisíc divákov, ktorí dosiahli 10,9 % sledovanosť a 25,5 % podiel na trhu. Noviny TV JOJ si vyslúžili 10,0 % rating a až 26,6 % share, KRIMI 7,7 % sledovanosť a 23,4 % podiel a Šport 7,8 % rating a 19,0 % share.

TOP nespravodajský program dňa s najvyššou sledovanosťou bol opäť z ponuky televízie JOJ – nový komediálny seriál Delukse si diváci nenechali ujsť a už pri svojej premiére seriál vyhral ich pozornosť s vynikajúcimi výsledkami, s 8,2 % ratingom a 19,5 % share.  Konkurenčná show Extrémne premeny Slovensko – Druhá šanca na život na Markíze zaznamenala oveľa nižší, len 15,5 % podiel na celkovom slovenskom trhu. Najpočetnejšími cieľovými skupinami Delukse na JOJke boli včera ženy v CS 45-54 (až 12,1 % sledovanosť) a muži v rovnakej vekovej kategórii (10,0 % rating).

Dnes večer sa diváci televízie JOJ môžu od 20:35 hod. tešiť na dvojitú porciu zábavy s ich najobľúbenejšou zábavnou show Inkognito.