TV JOJ logo

Najsledovanejšie programy sú aj v novembri na JOJke! PLUSka dosiahla s priamym prenosom z Oktagonu svoj tohtoročný rekord

Noviny TV JOJ boli TOP programom uplynulého týždňa, najsledovanejšou nespravodajskou reláciou trhu zostáva aj naďalej neohrozene show Česko Slovensko má talent. Televízia PLUS si v sobotu pripísala rekordy tohto roka, keď odvysielala priamy prenos z najočakávanejšieho MMA súboja OKTAGON.

JOJ Group dosiahla v uplynulom týždni najvyšší výkon v sobotu 9. novembra, kedy ako trhový líder zaznamenala excelentnú, až 15,0 % sledovanosť a 33,1 % podiel.

V rebríčku najsledovanejších formátov z ponuky všetkých slovenských televízií sa aj tento týždeň v prvej desiatke umiestnili Noviny TV JOJ, Najlepšie počasie, Česko Slovensko má talent, Krimi, Nové bývanie a Inkognito.

Absolútnym TOP programom slovenského trhu boli aj v uplynulý týždeň jednoznačne Noviny TV JOJ, ktoré prekonali aj vlastný rekord z predchádzajúceho týždňa a v nedeľu 10. novembra dosiahli dosiaľ najvyššiu sledovanosť tejto jesene, keď ich sledovalo až 685-tisíc divákov. Hlavná spravodajská relácia JOJky tak zaznamenala bezkonkurenčnú, až 14,7 % sledovanosť a 29,2 % podiel na trhu. Najlepšie počasie pozeralo včera 572-tisíc divákov s 12,3 % ratingom a 23,8 % share, Krimi si nenechalo ujsť 553-tisíc divákov, ktorí predstavovali až 11,9 % sledovanosť a 24,6 % podiel na trhu.

Z nespravodajských relácií malo najviac divákov za celý uplynulý týždeň Česko Slovensko má talent, ktoré si naďalej drží neohrozenú pozíciu najsledovanejšej show na Slovensku. V sobotu 9. novembra dosiahol Talent až 11,9 % rating a 25,3 % share, keď si ho nenechalo ujsť až 555-tisíc divákov. Film na Markíze zaznamenal v sobotu len 12,9 % share.

Najsilnejšou cieľovou skupinou dvanástej epizódy talentovej show na JOJke boli diváčky v CS 45-54, ktoré zaznamenali vysoko nadpriemernú sledovanosť, až 17,5 %. Mladšie ženy v produktívnom veku 35 až 44 rokov dosiahli až 16,6 % rating.

Prvenstvo na trhu si už tradične obhájili aj nedeľné magazíny na JOJke, ktoré v porovnaní s predchádzajúcim týždňom ešte zvýšili svoje ratingy - Nová záhrada na 6,3 % Rtg a 17,2 % share, Na chalupe na 8,7 % Rtg a 22,2 % share. Nové bývanie prekonalo svoj vlastný rekord tejto sezóny a pripísalo si nový, s 522-tisíc divákmi, s vynikajúcou, až 11,2 % sledovanosťou a s 25,9 % podielom na trhu.

Pondelkové Inkognito si takisto vyslúžilo vyššiu sledovanosť ako pred týždňom a tentokrát bolo lídrom trhu s 11,2 % ratingom a 23,8 % share. V utorok zaznamenala nárast počtu divákov aj kriminálka Za sklom s 8,1 % sledovanosťou a seriál Delukse v stredu dosiahol až 8,6 % sledovanosť.

Televízia PLUS sa tiež môže pochváliť rekordnými výkonmi za tento víkend – v sobotu 9. novembra dosiahla PLUSka najvyššiu celodennú sledovanosť aj trhový podiel od januára tohto roka a najvyšší rating aj share v prime time od mája 2019. Za úspechom PLUSky stojí živý prenos z najočakávanejšieho MMA súboja - OKTAGON zápasenie si na PLUSke v sobotu večer pozrelo až 217-tisíc
divákov, zápas storočia tak dosiahol až 4,7 % sledovanosť a 10,5 % podiel na trhu a stal sa najsledovanejším programom PLUSky od júna 2018. Najsilnejšou cieľovou skupinou boli mladí muži vo veku 15 až 24 rokov so 6,6 % sledovanosťou, muži v CS 25-34 dosiahli 6,5 % rating a muži v CS 35-44 rating 5,9 %.