TV JOJ logo

JOJ Group rebranduje svoje nové TV stanice

Od prvého decembra 2019 zmenia svoje názvy, dizajn a celkový brand tematické televízne stanice, ktoré do portfólia JOJ Group pribudli tento rok:

* Kinosvět sa zmení na CS Mystery
* WAR Svět válek na CS History
* Horor film na CS Horror
* detské pásmo, ktoré nahradí CS mini, bude súčasťou stanice CS Film

Nejde len o vizuálnu zmenu, ale tiež o úpravu a doplnenie programových štruktúr a technologické zlepšenie televízií na úroveň
Full HD vysielania.

Slovenská produkčná, a.s., matka niekoľkých spoločností, ktoré sú držiteľmi licencií televíznych staníc JOJ Group, na jar 2019 rozšírila svoje portfólio v Česku, keď sa stala majiteľom Českoskoslovenskej filmovej spoločnosti a jej piatich tematických televíznych staníc CS film, CS mini, Horor film, War TV a Kinosvět.

Už vtedy predstavitelia JOJ Group avizovali ich rozvoj a svoje plány stihnú naplniť ešte tento rok - už od nedele 1. decembra dôjde k výrazným dizajnovým, programovým i technologickým zmenám týchto staníc.

Tematické televízie dostanú nové názvy so spoločným menovateľom CS. Z rebrandingu vyplývajú aj nové logá, moderný dizajn staníc, nové webové portály, doplnené programové štruktúry a ucelené zameranie vysielania, ktoré bude na všetkých staniciach po novom vo Full HD kvalite.

Zameranie na cieľové skupiny bude aj naďalej reflektovať stabilné miesto staníc na trhu tak, aby efektívne oslovili české a slovenské publikum:

* CS FILM patrí k najobľúbenejším filmovým staniciam, ponúka najvyšší počet českých a slovenských filmov a je tiež koproducentom detských seriálov či filmových dokumentov
* CS MYSTERY, to je svet záhad a paranormálnych javov, svet vojen i zločinov, konšpirácií a alternatívnej histórie; divákom prináša dokumentárne filmy aj seriály
* CS HISTORY ponúka programy s vojenskou tematikou, filmy o historických bitkách či o moderných postupoch vedenia vojny, seriály o špionáži, terorizme i hrozbách z vesmíru
* CS HORROR je jediná stanica v strednej Európe, ktorá sa špecializuje na vysielanie desivých filmov a relácií temných žánrov; jej vysielanie začína o polnoci a končí o šiestej ráno

Distribúcia týchto staníc sa bude tak ako doteraz realizovať prostredníctvom českých a slovenských IPTV, satelitných a káblových operátorov.

Program CS staníc bude od budúceho roka obohatený o nové akvizície.

* CS Film ponúkne filmy ako Snowboarďáci, Kluci z hor, Z pekla štěstí 1 a 2, trilógiu Bastardi, Anglické jahody, Ghetto no.1, Experti, Mrtvej brouk, Začátek světa, Zatraceni, Zdravý nemocný vlastimilený Brodský, Školní výlet, Obchodníci, Jedlíci, Modelky s.r.o., Tajemství pouze služební, ale aj klasiky ako Pan Tau, Obchod na korze či Skalpel, prosím a mnoho ďalších filmových titulov.

Súčasťou programu CS Film budú v dopoludňajšom bloku najväčšie hity detskej českej a slovenskej animovanej i hranej tvorby, venované deťom od troch do dvanásť rokov (pôvodne vysielané v rámci CS mini). Chýbať nebudú ani vlastné programy slovenských detských staníc JOJ Group – JOJko a Ťuki TV - napríklad Kúzlovanie, Sníček, Kikirikí, Zabi nudu I. a II. či Príbehy orchestra. Z vlastnej tvorby slovenskej TV JOJ uvedie CS Film v roku 2020 pre detského diváka tiež populárne rodinné komediálne seriály Naši I. a Prázdniny I. až III.

* V štruktúre CS Mystery sa diváci môžu tešiť na nové sezóny záhadných programov ako Případy FBI, Záhady živočišné říše, či novinky Hollywood Homicide, Shocking Truth, Mysteries of Space, In Search of Heaven, Voices from Beyond, Under the Weight of Treasures, Buried Alive alebo Haunted London: True Ghost Stories a mnohé ďalšie.

* CS History prinesie svojim divákom v roku 2020 série dokumentov Záhady na bitevním poli, Great War Tour, Hrdinové nebes či War of the Worlds. Odvysiela tiež sólové dokumenty ako War in Europe, America's Vietnam War, Flying Sheilas, After, Mein Kampf. V bohatej ponuke televízie bude tiež trojdielna séria Apollo 11: From Launch to Recovery.

* V programe CS Horror sa fanúšikovia tejto stanice môžu tešiť na temné tituly ako Quiet Ones, Halloween II., Thing, Pact, Homecoming, The Boy, Black Death, My Soul To Take, Wes Craven. Chýbať nebudú napríklad ani horory zo série Saw V, Saw VI a Saw 3D a mnohé ďalšie.