TV JOJ logo

Televízia JOJ upravuje svoj program

Vzhľadom na aktuálnu situáciu s koronavírusom sa vedenie televízie JOJ rozhodlo prijať ďalšie opatrenia na ochranu zdravia a bezpečnosť hercov, štábu a ľudí pracujúcich na tvorbe televíznych formátov. S tým súvisia aj programové zmeny, na ktoré by sme vás chceli upozorniť.

V nedeľu 15. marca o 20:35 mimoriadne odvysielame prvý zo série špeciálov Na hrane k súčasnej situácii. Hosťom bude premiér Peter Pellegrini. Potom nasleduje premiéra relácie V Siedmom nebi, ktoré bude tentokrát bez publika v štúdiu.

Od pondelka 16. marca budeme každý pracovný deň od 15:45 vysielať namiesto kvízu Plus Mínus a seriálu Policajti v akcii seriály pre deti a rodiny z našej pôvodnej tvorby - štvrtú sériu rodinného komediálneho seriálu Naši a tiež rodinný komediálny seriál Prázdniny od prvej série.

V utorok 17. marca odvysielame ďalší špeciál Na hrane.

Obľúbený seriál Nový život si diváci budú môcť pozrieť zatiaľ iba v stredu. Po ňom zaradíme zábavnú reláciu Inkognito. V stredu a v piatok o 13:00, namiesto repríz Nového života, odvysielame reprízové časti Inkognita.

Premiérovú časť seriálu Jenny odvysielame vo štvrtok 19. marca o 20:35.

Počas nasledujúcich týždňov si budú môcť diváci v pracovné dni na PLUSke pozrieť rodinné filmy počas celého dňa. Budeme ich vysielať dopoludnia od 08:45 aj popoludní po 13:00. Diváci sa môžu tešiť na tituly ako Gulliverove cesty, Bláznivý Russell, Psia Superstar, Opica z reklamy, Môj pes Buddy, Rozkošný maznáčik, Konečne doma, či Chlpatí kamoši.

23. marca na PLUSke odvysielame namiesto zrušeného odovzdávania cien Futbalista roka film Plán úteku 2 so Sylvestrom Stallonem.

O prípadných ďalších programových zmenách budeme včas informovať.