TV JOJ logo

Program TV JOJ je každý večer prvou voľbou divákov

Aj v prvý marcový týždeň diváci sledujú programovú ponuku televízie JOJ. Pondelkovú zábavu s Inkognitom aj seriál Nový život v utorok uprednostnili pred štartom konkurenčných stálic i seriálových noviniek.

Silná jarná sezóna naberá začiatkom marca na obrátkach, televízie postupne servírujú divákom ďalšie seriálové novinky a štartujú nové série obľúbených stálic. Univerzálne publikum pri obrazovkách však zostáva verné televízii JOJ, keď jej večerný program pravidelne uprednostňuje pred konkurenciou.

Pondelkovým lídrom trhu v hlavnom vysielacom čase tak bola už tradične zábavná show Inkognito, ktorú si pozrelo až 477-tisíc divákov s 10,2 % sledovanosťou a 22,2 % podielom na trhu. Ženy vo veku 45 až 54 rokov dosiahli excelentnú, až 15,1 % sledovanosť a 27,5 % podiel. Prvá epizóda novej série Susedov na Markíze pritom zaznamenala len 16,4 % share. Po premiérovom Inkognite nasledovala jeho reprízová časť, ktorá dosiahla vyšší výkon (20,2 %) ako po Susedoch štartujúci úplne nový seriál Pán profesor na Markíze (18,9 %).

V utorok si diváci na JOJke nenechali ujsť pokračovanie svojho obľúbeného seriálu Nový život, ktorý si udržal ich priazeň aj napriek štartu ďalšieho konkurenčného seriálu, ktorý Markíza výrazne promovala. Nový život so 414-tisíc divákmi dosiahol 8,9 % sledovanosť a 18,7 % podiel na trhu, Červené pásky zaznamenali len 16,0 % podiel.

Dnes pokračuje v prime time TV JOJ seriál Nový život o 20:35 hod. a po ňom novinka Jenny so svojou druhou premiérovou epizódou o 21:35 hod.