Miro Jaros

Doprajte deťom konečne oslavu MDD, ako sa patrí! Vezmite ich na koncert Mira Jaroša!

Doprajte vašim najmenším oslavu Medzinárodného dňa detí so všetkým, čo k nej patrí. Vezmite ich v sobotu 4. júna 2022 na predstavenie obľúbeného speváka Mira Jaroša. V príjemnej atmosfére hotela na brehu Štrbského plesa si užijú koncert spolu s bohatým víkendovým animačným programom a vy si oddýchnete.

Zdroj: TV JOJ

Po dvojročnej prestávke opäť privítame našich najmenších hostí a ich rodičov. Sme radi, že im znovu môžeme vyčarovať úsmev na tvári vďaka koncertu ich obľúbeného Mira Jaroša a bohatému sprievodnému programu,” hovorí Kathrin Noll, generálna riaditeľka Grand Hotela Kempinski High Tatras. 

Už v piatok popoludní môžu deti ukázať svoju kreativitu v tvorivých dieľňach, vyrobiť si vlastný náhrdelník, zapojiť sa do vtipnej olympiády a nebude chýbať ani maľovanie na tvár. V piatok večer si deti užijú vystúpenie Tárajka a Popletajky, ktoré bude hranou rozprávkou na dobrú noc. Program bude pokračovať aj v sobotu, kedy budú na deti pred hotelom čakať zvieratká a animátori pripravia Eco Day. Po koncerte Mira Jaroša, ktorý sa s deťmi rád odfotografuje, je pre najmenších pripravený kvíz. V nedeľu si budú môcť maľovať na tričká, ktoré si môžu odniesť domov spolu s fotografiou z fotobúdky, aby mali peknú spomienku na víkend plný zážitkov. Počas celého víkendu bude deti sprevádzať maskot tatranského hotela Kempinski, medveď Edo.

Hotel si pre hostí pripravil ubytovací balíček, v ktorom sú zahrnuté okrem vstupenky na koncert a všetkých spomenutých aktivít aj raňajky v hotelovej Grand Restaurant a vstup do hotelového ZION SPA LUXURY.

Viac informácií o koncerte sa dozviete TU.