nemocnica-2022_header

Najviac divákov si včera nenechalo ujsť Nemocnicu

Televízia JOJ aj celá JOJ Group boli včera celkovými trhovými lídrami v hlavnom vysielacom čase. Najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol opäť seriál Nemocnica, ktorý diváci uprednostnili pred konkurenciou.

JOJ Group si včera prvenstvo na slovenskom trhu vyslúžila v rámci univerzálneho publika v hlavnom vysielacom čase s 10,9 % sledovanosťou a 28,9 % trhový podiel.

Program TV JOJ bol včera večer opäť prvou voľbou divákov. Jej hlavná spravodajská relácia Noviny TV JOJ sa stala lídrom trhu v čase svojho vysielania s 26,6 % podielom a 9,8 % sledovanosťou, Najlepšie počasie dosiahlo 8,4 % sledovanosť a 21,6 % podiel.

Najsledovanejším nespravodajským programom utorka bola opäť Nemocnica, ktorej štvrtá premiérová epizóda tejto sezóny mala dosah až na 573-tisíc divákov (AvRch v CS 12+)! Seriálový hit dosiahol včera dosiaľ najlepšiu jesennú sledovanosť, až 9,1 % a 22,6 % podiel na trhu. Konkurenčný seriál Pán Profesor zaznamenal včera na Markíze len 17,8 % podiel.

Nemocnica mala včera najviac diváčok v CS 45-54 s vysoko nadpriemernou 13,1 % sledovanosťou, muži v rovnakej cieľovej skupine dosiahli 8,4 % sledovanosť.