TOP STAR tím

OTO 2011: TOP STAR oceňuje tvrdú prácu, snahu aj talent

Stretávať sa s aj s osobnosťami nominovanými v ankete OTO 2011 patrí k ich práci. Rozhodnúť, komu by dali sošku, je však už pre redaktorky TOP STAR ťažšie.

„Všetci nominovaní si cenu za svoju prácu nepochybne zaslúžia,“ hovorí redaktorka TOP STAR Soňa Chotárová o ankete OTO 2011. V nej má JOJka tento rok viaceré želiezka v ohni. „Ja by som sošku OTO najviac dopriala Pycovi. Asi preto, že som na vlastné či videla, ako na ČSMT 2 drel. Jeho úspech je kombináciou talentu, ale i tvrdej práce,“ objasňuje zase Ivana Šišková. V ankete je nominovaný nielen sympatický moderátor, ale aj samotný program. „Kvalita je kvalita a Pyco potvrdil tie svoje,“ dopĺňa Alexandra Hinková.

Šancu získať sošku majú viaceré JOJkárske projekty, rovnako tak tváre známe zo spravodajstva. „Adriana Kmotríková je vždy profesionálna. Lenka Hriadeľová- Čviriková vie, o čom hovorí, keď hlási športové správy. Ale aj Erika Barkolová by si ju zaslúžila,“ uvažuje nahlas Saša. Práve TV JOJ patrí medzi tie, ktoré prináša nielen originálne reportáže, ale aj seriály. Odrazilo sa to aj na hlasovaní divákov. „Ak si musím vybrať, sošku by som rada videla v rukách Moniky Hilmerová, Alexandra Bártu a Miška Hudáka,“ prezrádza svoje tipy Petra Poláčiková. Saša Orviská aj Saša Hinková by OTA dopriali Diane Mórovej. „Je to najpresvedčivejšia herečka. Ale aj úžasná žena v súkromí. Do koča aj do voza,“ zhodujú sa. Na zoznam ocenených by však radi pripísali aj Jana Koleníka či Petru Polnišovú.

Vysoké čísla sledovanosti vykazovali vďaka vám, divákom, mnohé relácie. Máte šancu dať im hlas aj v ankete OTO 2011. „Farmár hľadá ženu 2 – to tu ešte nebolo. Neuveriteľné, kam sú až ľudia schopní zájsť, aby sa ľudia zviditeľnili,“ uvažuje Saša Hinková nad kategóriou Zábavný program roka. Na druhej strane zase Soňa Chotárová dáva do pozornosti aj charitatívny rozmer iného projektu. „Zlatú sošku by mali tento rok držať aj tvorcovia programu Srdce pre deti. Všetci totiž pri jeho pripravovaní dokázali, že ľudskosť a dobré srdce je nad všetkým,“ ukončila polemiku.

Hlasujte aj vy za svoje obľúbené osobnosti a tváre TV JOJ v ankete OTO 2011.