Kontroverzná Alex Wortex opäť pritvrdila: V živom vysielaní chcela ukázať svojho bobra!

Napokon všetko dopadlo inak.

Volá sa Alexandra, no na sociálnych sieťach ju ľudia poznajú pod prezývkou alexwortex69. Výstredná dievčina najprv študovala psychológiu. Štúdium však nedokončila a dala sa radšej na podnikanie s módnymi kúskami cez internet. K móde má Alex veľmi blízko celý život, avšak v jej šatníku len ťažko nájdete konzervatívne kúsky. Tie sú skôr nutným zlom, keď potrebuje ísť niečo vybavovať. Dvadsaťsedemročná Alex totiž nemá v obliekaní žiadne zábrany a práve vďaka tomu vzbudzuje pozornosť všade, kam vojde. Jedni ju odcudzujú, iných zas inšpiruje nielen svojimi outfitmi, ale najmä odvahou. Jej výstredné outfity nemajú v uliciach Bratislavy a už vôbec nie na Slovensku ako takom obdoby.

Alex Wortex prišla do JOJky aj so svojím bobrom Alex Wortex prišla do JOJky aj so svojím bobrom Zdroj: instagram @alexwortex69

​Alexandra tak doslova dráždi väčšinu bežnej populácie Slovenska, ktorá sa nechce vymykať priemeru. „Nebolo to tak, že som chcela naschvál pútať pozornosť, ale vyplynulo to z môjho životného štýlu. Od trinástich počúvam punk, bolo to teda spojené aj s hudbou. U nás na Slovensku stačí človeku naozaj málo, aby sa odlíšil,“ myslí si svojrázna Alex. A hoci mnohí jej neprajníci nechápu, ako je vôbec možné, že jej takéto "správanie" tolerujú vlastní rodičia, aj na toto má vlastný argument. Jej otec bol totiž svojho času takisto punkáč a mama zas robila modelku. Aj preto všetko berú úplne prirodzene. Veselej Alexandre rozhodne nevadia ani všadeprítomné pohľady ľudí na ulici. Práve naopak. Komfortne sa necíti vtedy, keď nemá na sebe jeden zo svojich strelených outfitov.

Zdroj: Instagram @alexwortex69
embed kód

Aby toho nebolo málo, čím Alex dráždi slovenský ľud, posledný rok sa dala na istú formu naturizmu. V praxi to vyzerá úplne jednoducho. Výstredná Bratislavčanka sa jednoducho nikde neholí. A to nielen v intímnych partiách, ale ani pod pazuchami. Väčšina ľudí ju za to odcudzuje a myslí si, že je to vrcholne nehygienické, ona však má opäť vlastné argumenty.  „Tie chlpy majú svoju funkciu, a všetko, čo máme na svojom tele, má dôvod, prečo to tam je. Nemám dôvod si to teraz holiť, aj som si na to zvykla, hoci začiatky boli ťažké,“ prezradila Alex. Ktovie, ako by na jej bujné ochlpenie zareagoval potenciálny partner. Pravdou však je, že počas posledného roku, ako Alex tomuto „chlpáčstvu“ holduje, je zatiaľ stále single. „Ani si to neplánujem v najbližšom období oholiť, dokonca ani keď si nájdem partnera,“ smeje sa kontroverzná hviezda Instagramu. Svojho "bobra", hoci umelého, si však Alex chcela zobrať aj na pondelkové nakrúcanie relácie TopStar, kde bola hostkou. Na zvedavé otázky Saši Orviskej však napokon odpovedala v oveľa zmierlivejšej verzii svojho outfitu. Umelého bobra totiž musela vymeniť za opasok. 

Súvisiace články