FOTO! Soňa Skoncová zažila romantické zásnuby ako z filmu: Fúha, pozrite na ten šuter!

A bude svadba! Moderátorka a modelka Soňa Skoncová tvorí so svojím priateľom Robom pár už dlhých sedemnásť rokov. Až teraz však nadišla chvíľa, že svoju lásku zoficiálnili romantickými zásnubami.

Sexi brunetka Soňa Skoncová mala len pätnásť rokov, keď sa do nej Robo zahľadel. Slovo dalo slovo a tínedžeri sa dali dokopy. Vtedy ani len netušili, že ich vzájomná láska bude tak silná, až napokon vydrží na celý život. Soňa a Robo sú totiž spolu už neuveriteľných sedemnásť rokov. Nerozdelila ich ani hektická práca krásnej moderátorky, ani to, že sú súčasťou šoubiznisu a tým pádom sú neustále na očiach. Napriek tomu, že sa ľúbia a chcú spolu zostať navždy, nikdy sa o svadbe nerozprávali. O to väčšie prekvapenie to pre Soňu bolo, keď ju na aktuálnej dovolenke za veľkou mlákou požiadal o ruku. „Netušila som, že práve dnes bude ten deň, na ktorý nikdy v živote nezabudnem. Moje story už viac nepokračovali a nedozvedeli ste sa, či tú lavičku Robko nakoniec obsadil, ale myslím, že už teraz je vám to jasné. Požiadal ma o ruku na mieste, ktoré pre nás oboch veľa znamená. Na mieste, kde sa pozorujú hviezdy, pretože tá jeho najväčšia hviezda som ja. Poviem vám, nikdy sme netúžili po svadbe, pretože je nám spolu tak dobre už veľa rokov a pre nás sa v podstate nič nemení, pretože my „svadbu” žijeme úžasných 17 rokov,“ napísala nadšená Skoncová na svojom Instagrame.

Jej už budúcemu manželovi Robovi sa celý akt zásnub podarilo tajiť až do poslednej chvíle a Soňa si nič „podozrivé“ nevšimla. Dokonca ani to, že pre ňu kúpil nádherný zásnubný prsteň z vychýreného luxusného svetového klenotníctva. „Neviem, či si viete predstaviť, ale absolútne som o tomto jeho čine netušila, preto som nakrúcala aj tie stories a doteraz nechápem, ako to mohol predo mnou takto utajiť. Okrem toho som si dala prsteň na pravú ruku, pretože som netušila, že sa vraj nosí na ľavej. Ó, a aby som nezabudla, fotku by sme ani nemali, keby okoloidúci počas môjho šoku nevezmú môj mobil a neodfotia nás. Ani si neviete predstaviť, ako som im za to vďačná. Ľúbim ťa, láska moja,“ odkázala Robovi.

Snúbencom srdečne blahoželáme!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora