Soňa Skoncová je už takmer rok zasnúbená: Prečo tak dlho odkladá svadbu?

Moderátorka a modelka Soňa Skoncová tvorí so svojím priateľom Robom pár už dlhých sedemnásť rokov. Po romantických zásnúbach v Amerike sa jej fanúšikovia nevedia dočkať veľkolepej svadby.

Krásna Soňa Skoncová patrí k najpopulárnejším osobnostiam JOJky nielen vďaka svojmu výzoru, ale aj pre svoj neprehliadnuteľný šarm. Pre ženy je veľkým vzorom a muži z nej nevedia spustiť oči. Sexi brunetka však mala len pätnásť rokov, keď sa do nej Robo zahľadel. Slovo dalo slovo a tínedžeri sa dali dokopy. Vtedy ani len netušili, že ich vzájomná láska bude tak silná, až napokon vydrží na celý život. Soňa a Robo sú totiž spolu už neuveriteľných sedemnásť rokov. Nerozdelila ich ani hektická práca krásnej moderátorky, ani to, že sú súčasťou šoubiznisu a tým pádom sú neustále na očiach. Napriek tomu, že sa ľúbia a chcú spolu zostať navždy, nikdy sa o svadbe nerozprávali. O to väčšie prekvapenie to pre Soňu bolo, keď ju na dovolenke za veľkou mlákou požiadal o ruku.

​Od romantických zásnub ubehlo niekoľko mesiacov, no o svadobných prípravách snúbenci mlčia. Až teraz dala Soňa fanúšikom možnosť opýtať sa jej čokoľvek, čo ich zaujíma. Samozrejme, na Instagrame padla aj otázka o svadbe. ,,Rok od zásnub bude až v marci. My na tieto veci do roka a do dňa neveríme," zdôverila sa moderátorka. Zo Skoncovej bude určite krásna nevesta, no nedočkaví fanúšikovia si ešte na Soňu v bielych šatách musia počkať. 

Soňa Skoncová Zdroj: Instagram S.S.

Sledujte reláciu Topstar od pondelka do piatku o 12:30 hod. na JOJke!