Fanúšička nechutne dourážala Soňu Skoncovú: Tehuľka netaktnej žene vyčistila žalúdok!

Sociálne siete sú miestom, kde ľudia okrem výmeny inšpirácie či informácií prezentujú aj svoje názory. Žiaľ, nájdu sa aj takí, ktorí si ich zamieňajú s hejtami a urážkami. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila aj moderátorka Soňa Skoncová, ktorá dostala od fanúšičky maximálne netaktnú a nechutnú správu!

Moderátorka Soňa Skoncová zažila pred pár dňami vskutku bizarnú situáciu. Na Instagrame sa prostredníctvom „storíčok“ pochválila outfitom, v ktorom uvádzala Top Star. Práve jej šaty boli tŕňom v oku pre istú premotivovanú fanúšičku, ktorá jej v súkromnej správe napísala maximálne netaktné a necitlivé slová. „Soni, to máš také opuchnuté nohy? Och… už by som zvolila dlhšie šaty asi…,“ odkázala tehuľke. Budúcej mamičke tieto slová pochopiteľne nepadli dobre a tak neostala ticho. „Nie, nemám ich opuchnuté. Končím 8. mesiac tehotenstva, takže verím, že ich môžem mať o trošku plnšie v mojom stave. Naozaj nerozumiem týmto komentárom. Prečo si ľudia nevedia zahryznúť do jazyka ako komentovať tieto nezmysly, ktoré môžu ženám vskutku ublížiť. Ja našťastie nie som ten prípad, ale prosím vás, skúste sa zamyslieť,“ napísala Soňa.

Keď Skoncová zverejnila túto komunikáciu, akoby sa roztrhlo vrece s osobnými skúsenosťami jej fanúšičiek. Všetky sa zhodli na jednom – mnohé tehotné ženy sú v spoločnosti šikanované pre to, ako počas požehnaného stavu vyzerajú a ako sa obliekajú.Ja som tehotná cca tak ako ty. Permanentne počúvam narážky na to, ako som pribrala. Už ma to hnevá, lebo veľa žien z rodiny mi to povie a tiež teda v tehotenstve neschudli. Ľudia by mali byť radšej ticho,“ zhodnotila jedna z jej fanúšičiek. S uštipačnými rečami súvisiacimi s postavou a kilami sa pred časom stretla aj herečka a speváčka Mamba Dasha. Tá taktiež dostala od istej ženy správu, že by so sebou mala niečo robiť, lebo vyzerá ako Tonyho veľká mamka (pozn.red.- partnera Tonyho Poruchu).

Hoci v našej spoločnosti platí sloboda prejavu, nezaškodilo by, keby si niektoré názory ľudia nechávali pre seba a snažili sa byť v komunikácií s ostatnými empatickejší. Myslí si to aj samotná Skoncová. „Ženy, ukončujem to myšlienkou, aby sme si vážili jedna druhú. Aby sme rešpektovali, že každá z nás je iná, jedinečná a prežíva a vyzerá inak ako tá druhá. Sme silné bytosti a mali by sme sa navzájom podporovať. No a čo, že jedna vyzerá tak či onak, či kojí alebo nekojí, či je vydatá alebo žije v partnerskom vzťahu, či chce alebo nechce deti. Je to každého osobná vec! Buďme rozumné, nepýtajme sa hlúposti, ktoré môžu druhým tak veľmi ublížiť. Buďme k sebe láskavé, pretože byť ženou je tak úžasné,“ dodala.