Saša Orviská sa vrátila na obrazovky len mesiac po pôrode: Odpadnete, ako vyzerala!

Expresný návrat z materskej! Moderátorka Top Staru sa len koncom januára stala po druhýkrát maminou, no pred pár dňami sa už opäť vrátila na televízne obrazovky. A vyzerala tak skvelo, akoby ani nerodila!

Moderátorka Saša Orviská aktuálne prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote. Koncom januára sa stala dvojnásobnou maminou, keď v pôrodnici v New Yorku priviedla na svet synčeka Jonatana. Hoci od jej pôrodu ubehlo len niečo vyše mesiaca, divákov Jojky poriadne prekvapila, keď sa pred pár dňami už vrátila späť na televízne obrazovky. To bola taká rýchla materská, mesiac a niečo, že? Už má Saša dve detičky, takže jej blahoželáme a teraz si s ňou pozrite Top Star,“ povedala na konci Novín o 12:00 moderátorka Andrea Pálffy Belányiová. Orviská jej s úsmevom prikývla a na uvádzanie Top Staru sa vrhla rovnako energicky ako pred pôrodom.

Zaujímavý bol rozhodne aj outfit, ktorý si Saša zvolila na svoju premiéru po návrate z materskej. Keďže sa na jej postave tehotenstvo takmer vôbec nepodpísalo, nepotrebovala nadbytočné kilá zakryť pod voľné oblečenie. Práve naopak. Tmavovláska si obliekla vypasované nohavice, kratučký crop top, ktorý odhalil jej dokonalé bruško a ladiace sako. Málokto by tak povedal, že v tomto tele len pred necelým mesiacom ešte prebývalo bábätko. Orviskej sa zrejme vyplatilo, že žila veľmi aktívne aj počas tehotenstva a nezabúdala na pravidelný pohyb a šport. Nuž, a keď sa k tomu prirátajú dobré gény, výsledkom je postavička ako lusk aj po pôrode.