Soňa Skoncová sa stala po prvý raz mamičkou: Aha, aké krásne meno dostal jej synček!

Priletel k nim bocian! Moderátorka šoubiznisovej relácie sa v stredu dopoludnia stala po prvý raz maminou, keď na svet priviedla vytúženého synčeka. Ten dostal krásne a tradičné slovenské meno!

Najšťastnejší deň v jej živote! Obľúbená moderátorka Soňa Skoncová sa v stredu dopoludnia stala po prvý raz maminou, keď v Bojnickej pôrodnici priviedla na svet synčeka. Ten je plodom lásky jej dlhoročného vzťahu s životným partnerom Robom. Pri výbere mena novopečení rodičia rozhodne neexperimentovali a pre drobčeka vybrali krásne a tradičné meno. „Milujeme ťa Robko! 10.3.2021, najšťastnejší deň našich životov. Zo srdca chceme poďakovať Bojnickej nemocnici, predovšetkým pani primárke Zuzane Bakovej a jej celému fantastickému tímu, za krásny pôrod, a za úžasnú starostlivosť. Ako rodáci z Bojníc sme si pre nášho syna nemohli vybrať lepšie,“ napísala čerstvá mamička k fotke svojho drobčeka, ktorou sa pochválila na sociálnej sieti.

Pôrod podľa Skoncovej slov prebehol ľahko, bez komplikácií a bol pri ňom aj jej budúci manžel. Som zdravý 3600g a 52cm chlapček o 9:08 ráno som prišiel na tento svet. Maminka je zdravá a ocinko bol po celý čas s nami našou veľkou oporou. Nemohla som si želať krajší pôrod. Som dojatá a tak vďačná,“ dodala nadšene.

Novopečeným rodičom srdečne blahoželáme a mamičke s bábätkom želáme veľa zdravia!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)