Dcéry Eriky Barkolovej vyrážajú dych svojou krásou: Pozrite, aké sú z nich kočky!

Najväčšou pýchou a šťastím zároveň sú pre moderátorku Top Staru jej dve dcéry Patrícia a Alexandra. Obe sú totiž nielen krásne, aj veľmi šikovné a priebojné.

Moderátorka Erika Barkolová, ktorú naši diváci poznajú z relácie Top star či z Ranných novín, s mamičkovskými povinnosťami neotáľala a tak má vo svojom šťavnatom veku doma dve krásne mladé ženy. Jej dcéry Patrícia a Alexandra sú už dospelé a žijú svoje životy podľa svojich predstáv. Erika sa tak môže naplno venovať svojej práci, ktorú miluje. Vždy si však nájde dostatok času na to, aby mohla za svojimi kočkami vycestovať a stráviť s nimi čas na dovolenke či na výlete.

Celebritná mamina je na svoje dcéry nesmierne pyšná a tak niet divu, že sa na svojom profile na sociálnej sieti s fanúšikmi pravidelne podelí o ich fotky. Nedávno zverejnila snímku, na ktorej spolu pózujú Paťka aj Saška a už na prvý pohľad vidieť, že krásu zdedili po svojej slávnej mame. Musíme však dodať, že určite aj šikovnosť a pracovitosť, keďže obidvom sa darí a sú vo svojich odboroch nemenej úspešné ako Erika. Klobúk dole!