Peter Cmorik je dokonalý otec, jednu vec ale robiť nevie! Neuveríte, čo to je!

Spevák a hudobník Peter Cmorik sa musí v posledných dňoch poriadne obracať. Jeho manželka ho totiž nechala doma samého s ich dvojičkami. Husľová virtuózka Daniela totiž začala pracovať.

Kým husľová virtuózka Daniela Cmoriková pracuje, jej dvojičky Števko a Peťko sú doma. "Sú s ocinkom. Ocinko to s nimi zvláda perfektne. Tato je ich láska. Oni sú s ním úplne spokojní a ja som rada, že sa nemusím báť," prezradila Daniela.

​Peter Cmorik ako otec toho zvláda veľa. "Zvláda vymeniť plienky. Ale on zvláda všetko. Úplne všetko," pochválila svojho manžela Daniela. Dokonca je ten, ktorý v noci k plačúcim deťom vstáva. Peter Cmorik je takmer dokonalým otcom. Je však niečo, čo ani on doma neurobí. "Nevarí.To je jediná vec, ktorú nerobí," nabonzovala husľová virtuózka. "Keď mu ale všetko nachystám, vedia spolu stráviť bez problémov celý deň," priznala. Dvojičky majú dva roky a tak sa manželia zamýšľajú, či mať ešte ďalšie dieťa alebo už nie. Ak chcete vedieť, či sa ich rodinka rozrastie, pozrite si video HORE.