Eva Máziková ukázala výstavné nohy a zvodný imidž: Môže byť TAKTO sexi v sedemdesiatke?

Energická speváčka a herečka oslávila koncom októbra svoje 71. narodeniny, no pri pohľade na ňu by jej tento vek tipoval naozaj len málokto.

Živelná Eva Máziková pôsobí veľmi mladistvo a to nielen vďaka svojmu výzoru, ale aj vďaka temperamentu a energii, ktorých má naozaj na rozdávanie. Všade kam príde, totiž rozprúdi náladu a ľudí pozitívne naladí. Tento entuziazmus jej nechýbal ani na nakrúcaní komediálneho seriálu Uhorčík, v ktorom si zahrala šéfku upírskeho gangu. Kvôli svojej úlohe sa pred kamery postavila oblečená do zvodného a veľmi ženského kostýmu. Čiernym šatám nechýbal hlboký výstrih a boli doplnené sexi sieťovanými pančuchami a koženým korzetom. Navyše, keď si pri fotení povytiahla sukňu, predviedla dokonalé výstavné nohy. Ako „upírka Eva“ skrátka vyzerá priam neodolateľne a nikomu by ani nenapadlo, že má na chrbte už sedem krížikov.

Mázikovej recept na mladistvosť a krásu je veľmi jednoduchý – myslieť pozitívne. Nikdy si nepoviem, že dnes ma čaká ťažký deň, ale poviem si, že je úžasné, že dnes mám toho toľko. Teším sa z každého nového dňa. Lepšie je vždy myslieť na to, že sa mám na čo tešiť, ako si povedať, že ma nič nečaká. Pozitívne myslenie je základom všetkého,“ myslí si blondínka. Čo sa týka postavičky, rozhodne sa netrápi diétami. Snaží sa jesť zdravo, no ak má chuť na niečo nezdravé, nebráni sa tomu. „Ja síce nedržím žiadne diéty, ale na jedlo si dávam trochu pozor. Nejem večer po 17 hodine a pred ťažkým mäsom uprednostním rybu so zeleninou. Samozrejme si ale dám aj nejakú dobrotu, keď mám na ňu chuť,“ vysvetlila. Nuž a tretím tipom na krásny a mladistvý vzhľad je určite aj láska. Žena musí byť jednoducho pre muža vždy lákadlom. Muž by nemal ženu nikdy vidieť v natáčkach a teplákoch, lebo potom sa pozrie hneď po druhej. A vy musíte byť pre muža predsa vždy tá prvá,“ dodala.

Sledujte komediálny seriál Uhorčík každú sobotu o 20:35 na JOJke!