Rukojemnícka dráma, ktorá vás dvihne zo stoličiek: O čom bude miniséria Ultimátum?

Dlho očakávaná novinka Ultimátum, ktorá vznikla v koprodukcii televízie JOJ a Českej televízie, odštartuje na našich obrazovkách už v marci. V rukojemníckej dráme sa môžete tešiť na napätie, výnimočné herecké výkony i na kvalitné spracovanie. Čo vás čaká v jednotlivých častiach?

Rukojemnícka dráma Ultimátum je 8-dielna miniséria, ktorú sme natočili v koprodukčnej spolupráci s Českou televíziou. Výnimočný projekt vznikol pod režisérskou taktovkou Michala Kollára, ktorý má na konte množstvo úspešných projektov a je tak zárukou kvality. V nadupanej novinke vás čaká napätie, dráma i výnimočné herecké výkony slovenskej i českej špičky. V Ultimáte si zahrajú herci ako Ján Koleník, Milan Bahúl, Ester Geislerová, Sväťo Malachovský, Dušan Cinkota, Diana Mórová, Zuzana Konečná, Edita Koprivčević Borsová, Marko Igonda, Gregor Hološka, Juraj Hrčka, Alena Mihulová, Tatiana Kulíšková, Peter Kočiš, Miroslav Etzler a ďalší.

O čom bude seriál Ultimátum?
Policajný vyjednávač Dano Andrik sa ocitá uprostred rukojemníckej drámy na oddelení kardiochirurgie, kde sa okrem ministra obrany nachádza aj Danova tehotná priateľka Lena. Aby ju Dano spolu s pacientmi a personálom dostal na slobodu, musí čeliť požiadavkám nevyspytateľného únoscu Korňana na jednej strane a tlakom najvyšších politických špičiek na druhej. Čas beží a Dano sa musí rozhodovať rýchlo: či postupovať podľa príkazov z najvyšších miest, alebo - paradoxne - pomôcť únoscovi očistiť jeho meno. Prežiť nasledujúce hodiny, nebude pre nikoho zo zúčastnených jednoduché.

Tagy: ultimátum