Dano Andrik sa púšťa do pátrania: Z tretej časti Ultimáta vám bude v žilách tuhnúť krv!

Rukojemnícka dráma Ultimátum sa dnes večer prehupne do tretej časti a v tej sa môžete tešiť na poriadnu dávku napätia, ktorá zvýši tep každému divákovi. Dej sa totiž významným spôsobom posunie a bude sa odohrávať aj na miestach, aké by ste nečakali!

Miniséria Ultimátum si už po prvých dvoch častiach získala svojich fanúšikov, ktorí oceňujú nielen skvelé herecké výkony, prepracovaný scenár a zápletku, množstvo záberov z exteriéru, ale i nervy drásajúce napätie. To sa bude v tretej časti stupňovať, pretože tento diel bude viac detektívny. Spustí sa pátranie, ktoré zavedie hlavného hrdinu, Dana Andrika, na naozaj zvláštne miesto. A to odhalí viacero temných tajomstiev.

Ultimatum - Jan Kolenik a Michal Soltesz Zdroj: TV JOJ

Postava, ktorú hrá Jano Koleník, vyjednávač Dano Andrik, sa dá do pátrania. Tam som veľmi rád za spoluprácu s košickým hercom Michalom Soltészom, ktorého sme obsadili ako šéfa zabudnutej gotickej vojenskej kliniky, respektíve sanatória,“ prezradil režisér Michal Kollár. Prečo sa Dano vyberie do vojenského sanatória a čo sa tam dozvie? Aký to má súvis s drámou v nemocnici?

Sledujte rukojemnícku drámu Ultimátum každú sobotu o 20:35 na JOJke!

Tagy: ultimátum