Do Ultimáta prichádza hviezda MMA Attila Végh: Tichý zabijak, z ktorého ide strach!

V rukojemníckej dráme si jednu z dôležitých postáv zahrá aj majster bojových umení Attila Végh. Ten prezradil nielen to, čím je jeho rola zaujímavá, ale aj to, ako mu to na pľaci šlo.

V tretej časti minisérie Ultimátum sme mohli po prvý raz zazrieť Attilu Végha, ktorý je majstrom bojových umení a šampiónom v MMA. Zrejme práve od jeho športovej kariéry a tým pádom aj telesnej stavby sa odvíja postava, ktorú bude v rukojemníckej dráme stvárňovať. „Som bývalý legionár z Francúzskej cudzineckej légie. Volajú ma, že Blonďák a som taký tichý zabijak,“ povedal Attila pre joj.sk. Ponuka zahrať si v seriáli ho nesmierne potešila a hoci sa spočiatku obával, ako zvládne texty, tvorcovia mu to uľahčili. „Keď som dostal túto rolu, strašne som sa potešil. Povedali mi, že nebudem mať veľa textov, ale musím zabíjať. Tak som povedal, že dobre, že to mi pasuje. Takže, som šiel do toho,“ prezradil so smiechom.

Végh na pľaci strávil dovedna desať nakrúcacích dní a ako priznal, veľmi ho to pred kamerami bavilo. Dokonca až tak, že si vie predstaviť, že by si to zopakoval. „Bol som z toho nadšený, lebo som to bral ako novú výzvu. Bolo to pre mňa niečo úplne nové. Určite, ak by som dostal takú možnosť, tak by som do toho šiel zas. Som športovec, celý život som športoval, ale na MMA som už starý a treba sa niekam posunúť. A toto herectvo a šoubiznis ma bavia. Cítim sa v tom komfortne,“ dodal s úsmevom.

Sledujte rukojemnícku drámu Ultimátum každú sobotu o 20:35 na JOJke!