Nečakaná spolupráca medzi hlavnými hrdinami: Piata časť Ultimáta bude poriadne napínavá!

Dej rukojemníckej drámy Ultimátum je z epizódy na epizódu napínavejší a inak to nebude ani v piatej časti. V tej sa môžete tešiť na zaujímavé zvraty, na akčnú prestrelku i na väčšiu účasť Simony Ruprichovej v podaní Diany Mórovej.

Fanúšikov minisérie Ultimátum čaká v piatej časti ďalšia výdatná dávka napätia. Postarajú sa o ňu mnohé dejové zvraty, ktoré by sme naozaj nečakali. V piatom dieli nás čaká nečakaná spolupráca medzi hlavnými postavami, s ktorou nikto nepočítal a ktorá obracia situáciu,“ prezradil režisér Michal Kollár, no nešpecifikoval, medzi ktorými hrdinmi sa táto spolupráca udeje. Na to si musíme počkať až do vysielania. Že sa naozaj je na čo tešiť, napovedajú aj jeho ďalšie slová. „Zaujímavá je záverečná scéna, ktorú sme točili v budove JOJky. Ale trasa, ktorá k nej vedie, sa robila na troch rôznych miestach,“ vysvetlil.

Ako už diváci vedia, Ultimátum sa pre pandemické lockdowny nakrúcalo takmer dva roky. Medzi jednotlivými nakrúcacími cyklami boli preto často dlhé pauzy. Výzvou pre Michala Kollára ako režiséra bol teda aj fakt, že musel dbať na to, aby výsledok pôsobil konzistentne. „Réžijnou výzvou pre túto epizódu, mimo mnohých iných, bolo neustále si pripomínať tú topografiu, lebo isté veci sa už natočili v lete a toto sme točili pred Vianocami v zime rok na to. My sme vlastne so sebou na istých častiach, myslím, že si to ani divák nevšimne, nosili do istých lokácií, napríklad, časti podlahy, ktorá bola zrecyklovaná z ateliéru. Čo je tá šachovnica, ktorú som už spomínal. Aby sme pripomenuli, že za rohom sa pripájame do tej stavby, ktorú máme v ateliéri,“ dodal Kollár.

Sledujte rukojemnícku drámu Ultimátum každú sobotu o 20:35 na JOJke!

Tagy: ultimátum