Miške umrela mamička tesne pred Vianocami: Z jej slov budete mať slzy v očiach!

Vianoce sú najkrajším obdobím v roku, keď rodina trávi všetky chvíle spolu a užíva si vzájomnú prítomnosť. Lenže, nie všetci majú to šťastie, stretnúť sa pri štedrovečernom stole v plnom počte. Svoje o tom vie aj Juraj s dcérkou Miškou a synčekom Samkom, ktorým tesne pred Vianocami umrela manželka a mamička Lucia.

Všetko sa to začalo pomerne bežným prechladnutím. „Bola nachladená. Ešte mi písala esemesku, aby som kúpil citróny a med. Ráno som sa jej pýtal, či chce čaj alebo vodu. Povedala, že vodu, ale to už tak zachrčala, že už som vedel, že je to zlé. Keď som jej doniesol vodu a šla sa napiť, padala jej hlava. Tak som hneď volal záchranku. Strácala vedomie,“ zaspomínal si na ťažké chvíle Juraj. Hneď, ako k nim prišla záchranka, začala s oživovaním. No problémom bolo, že jej nevedeli nahmatať tep. Podarilo sa im to až po trištvrte hodine. Ženu okamžite previezli do nemocnice, kde bola týždeň. Za celý ten čas sa neprebrala. „Zrazu mi len na telefón zavolali, že manželka mi umrela,“ povedal so slzami v očiach.

V7N Miska Zdroj: TV JOJ

Juraj svoju ženu veľmi ľúbil a jej náhla smrť ho zlomila. Smútok a bolesť sa však snaží skrývať kvôli deťom. Chce byť pred nimi silný. Robí všetko pre to, aby im nič nechýbalo. No jedna prázdna stolička pri jedálenskom stole sa nedá prehliadnuť. „Z maminky mi chýba, že už si ju nemôžem stískať. Maminka bola výborná. Veľmi mi chýba. Nevedela by som si predstaviť inú mamku. Nikdy. Nespravodlivé je to, že keď nechcete, aby niekto odišiel z vašej rodiny a aj tak sa vám to stane. Toto je na živote nefér,“ povedala rozkošná Miška. Odchod mamičky ju veľmi bolí, no zároveň vie, že teraz jej je už lepšie. Navyše, je presvedčená o tom, že sa na ňu pozerá ako hviezdička z nebíčka. Snom tohto úžasného dievčatka bolo navštíviť Paríž. Odohráva sa tam totiž jej obľúbená rozprávka Ratatouille o potkanovi, ktorý sa stal šéfkuchárom. Siedme nebo rodinke sen splní a pri sledovaní ich spoznávania francúzskej metropoly a rozprávania o mamičke určite neostane jedno oko suché.

Pozrite si tento dojímavý príbeh v relácii V siedmom nebi už dnes o 20:35 na JOJke!