Jedna rana osudu za druhou: Katkin muž spáchal samovraždu, jej syn má vážnu diagnózu!

Sympatická Katka z Dobrohošte žije život, ktorý je ako vystrihnutý zo zlého filmu o rodinnom nešťastí. Žiaľ, takého príbehy sa neodohrávajú len vo filmoch, ale aj v skutočnosti.

Katka a jej partner Martin si pred pár rokmi kúpili starší domček v dedinke Dobrohošť, kam sa spoločne nasťahovali aj s jej synom z predošlého vzťahu. Tešili sa, že si dom postupne poprerábajú a vybudujú si v ňom krásnu a šťastnú budúcnosť. Prvá rana osudu nastala, keď mladšiemu synčekovi Lukáškovi diagnostikovali svalovú dystrofiu. Hoci zatiaľ na trojročnom chlapčekovi nie je vidieť, že by sa niečím líšil od zdravých rovesníkov, pri tejto chorobe čas hrá proti nim. „Najväčší strach mám, ako mu to budem postupne vysvetľovať. Ale ja sa snažím nemyslieť na budúcnosť. Ja som sa naučila pri tomto všetkom, že neplánujem. Vždy som bola taký typ, že som chcela mať všetko naplánované dopredu a život ma učí, že tak to nefunguje,“ vzdychla si Katka, ktorej život sa za posledné dva roky radikálne zmenil. Bojím sa, čo bude. Stále si hovorím, že sú ľudia, ktorí sú horšie na tom, ale nemám ľahký život,“ zhodnotila mladá žena.

V7N Katka a muž Zdroj: TV JOJ

​Minulé leto prišla ďalšia rana osudu. Jej milovaný partner sa rozhodol skoncovať so životom. Dôvod je nejasný, no Katka si myslí, že zrejme nezvládol synovu diagnózu. „Martin bol taký typ, čo nedával príliš najavo emócie. Ak ho to zožieralo, tak vnútri. Spáchal samovraždu. Obesil sa tu na dvore a v čase, keď sme my boli doma. Napísal list na rozlúčku a tam bolo len napísané, že mám vás rád a že nikdy nepochopíme, prečo to urobil. Bohužiaľ, našla som ho ja, ako tam visí. Volala som o pomoc a vybehol, samozrejme, Kubko a videl ho tam,“ povedala Katka a chytila sa za hlavu. Muža sa okamžite snažili oživiť, zavolali záchranku, no jeho život sa už zachrániť nepodarilo. Tmavovláska tak ostala nešťastná a sama s dvomi deťmi v nedokončenom starom dome. Ako zo zlého filmu je aj fakt, že Katka už raz rovnakú tragédiu vo svojom živote prežila. „Ďakujem, že napriek všetkým veciam, ktoré sa stali, mám tú silu ísť ďalej. Ani moje detstvo nebolo nejaké ružové. Naši sa rozviedli a môj otec sa tiež obesil. To ma aj veľmi hnevalo, že Martin sa takto rozhodol, keď vedel, aká bola minulosť,“ povedala nahnevaná žena. Ako sama povedala, voči zosnulému partnerovi cíti skôr hnev, než ľútosť. Určite k tomu prispel ak fakt, že jej bol neverný. Po jeho smrti sa totiž dozvedela, že mal milenku, s ktorou mal dieťa.

V7N - Katka a deti Pre Katku sú jej skvelí synovia najväčšou radosťou v jej živote. Zdroj: TV JOJ

​Katka je silná žena a snaží sa bojovať s osudom zo všetkých síl pre svojich dvoch synov. Chce, aby si Lukáško užíval naplno dni, keď ešte dokáže chodiť a tešiť sa z detstva tak, ako jeho rovesníci. Každý jeho krok je pre ňu veľkým šťastím, lebo vie, že zajtra ho už nemusí urobiť. Aj preto pre nich Siedme nebo usporiadalo rozprávkový výlet k polárnemu kruhu za Santa Clausom. A to nie je všetko! Ako to celé dopadne?

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v nedeľu o 20:35 na JOJke!