Danka nemala na kúrenie pár týždňov pred pôrodom: Veľká pomoc od Anety Pariškovej!

Mladá žena ešte donedávna žila v úplnej idylke, pretože mala všetko, po čom túžila. Milujúceho partnera, zdravé dieťa a vlastný dom po otcovi v Lysej pod Makytou, ktorý si spoločne jemne prerobili. Harmonický život sa ale náhle, ako lusknutím prsta zmenil a Danka ostala vo veľmi zlej existenčnej situácii!

Dankin partner Jaro bol podľa jej slov dobrý muž. Zmenil sa po nečakanej smrti svojej matky. „Bol to vtedy taký normálny a dobrý chalan. Jemu zomrela mama a v podstate zostal sám, lebo otec mu zomrel ešte predtým, ako sa narodil Max. Ale mal nás. Je iné, kebyže ostane úplne sám, že fakt nemá nikoho...“ začala svoje rozprávanie Danka. Jaro stratu milovanej osoby nezvládol a začal brať drogy. Spočiatku sa mu to darilo pred partnerkou tajiť a ako ona sama hovorí, nič si nevšimla. Časom ale nechodil z práce domov, bol aj agresívny a navyše jej začali miznúť peniaze. Mladá žena si od krstnej požičala niekoľko tisíc eur na auto a tých zrazu nebolo. Okamžite jej došlo, že ich berie Jaro na drogy. Vedela, že ak to takto pôjde ďalej, zničí ju aj jej syna. Navyše, v tom čase už nosila pod srdcom druhé dieťa. Naliehala na neho, aby šiel na liečenie, lenže on o tom nechcel ani počuť. Nebolo to pre ňu ľahké, no dala mu ultimátum. Ja som potom povedala, že keď sa nezmení alebo neskúsi to liečenie, tak nech sa ani nevracia. Na jednej strane ho mám rada a je mi ho ľúto, ale o čom to má byť?“ zhodnotila.

Danka žije s Maxom len z rodičovského príspevku a prídavku na dieťa, takže jej mesačný príjem je niečo cez 300 eur. Z toho si ledva vyplatí účty a zabezpečí stravovanie. Dokonca sa dostala do situácie, že si nemala z čoho kúpiť drevo a kúrenie. V čase, keď za ňu prišiel štáb Siedmeho neba s Vilom Rozborilom, mala zásobu dreva na dva týždne. Nehovoriac o tom, že si drevo rúbala sama aj napriek tomu, že je tehotná! Jej najväčším snom bola teda veľmi praktická vec – mať drevo a môcť si v dome zakúriť. Najmä v súvislosti s tým, že ju čakal pôrod druhého dieťatka.

V7N - Drevo pre Danku Danka sa snaží teplo domova zabezpečiť aspoň elektrickým ohrievačom. Ten je ale poriadne starý a spotrebúva veľa elektriny... Zdroj: TV JOJ

Dankiným veľkým vzorom je Aneta Parišková, ktorá podľa jej slov dokázala zvládnuť každú životnú situáciu i prekážku. A práve preto Siedme nebo oslovilo obľúbenú moderátorku s prosbou o pomoc a tá neváhala ani sekundu! Keď môžem pomôcť minimálne tým, že dám ľuďom najavo, že dajú sa veci zvládnuť, aj také, ktoré vyzerajú katastrofálne, tak pokiaľ som takýmto motivátorom pre Danku, ktorá ma nepozná osobne, ale o chvíľu spozná, tak sa teším,“ povedala Anetka. Dokonca si na pomoc zobrala svojich troch švárnych synov, ktorí taktiež pridali ruku k dielu veľkej pomoci osudom ťažko skúšanej ženy!

V7N - Drevo pre Danku Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v piatok o 20:35 na JOJke!