Dojemné poďakovanie Danky zo Siedmeho neba: Pozrite, čím prekvapila Anetu Pariškovú!

V poslednej adventnej časti obľúbenej relácie V siedmom nebi sme spoznali hrdinku Danku, ktorá sa v požehnanom stave a v zlej finančnej situácii statočne pretĺkala životom sama so svojím synčekom. Významne jej pomohla moderátorka Aneta Parišková a mladá žena sa jej rozhodla za pomoc poďakovať!

Danka ešte donedávna žila v úplnej idylke, pretože mala všetko, po čom túžila. Milujúceho partnera, zdravé dieťa a vlastný dom po otcovi, ktorý si spoločne jemne prerobili. Harmonický život sa ale náhle, ako lusknutím prsta zmenil a Danka ostala vo veľmi zlej existenčnej situácii. So synčekom žila len z rodičovského príspevku a prídavku na dieťa, takže jej mesačný príjem bol niečo cez 300 eur. Z toho si ledva vyplatí účty a zabezpečí stravovanie. Dokonca sa dostala do situácie, že si nemala z čoho kúpiť drevo a kúrenie. V čase, keď za ňou prišiel štáb Siedmeho neba s Vilom Rozborilom, mala zásobu dreva na dva týždne. Nehovoriac o tom, že si drevo rúbala sama aj napriek tomu, že bola tehotná! Jej najväčším snom bola teda veľmi praktická vec – mať drevo a môcť si v dome zakúriť.

Pomocnú ruku jej v rámci Siedmeho neba podala moderátorka Aneta Parišková, ktorá je Dankiným veľkým vzorom. Osudom ťažko skúšanej žene aj spolu so svojimi synmi významne pomohli a strávili s ňou naozaj krásne chvíle. Danka si to nesmierne vážila a tak sa rozhodla moderátorke poďakovať. Dnes sme zapálili 4 adventné sviečky na svietniku, ktorý vyrobila a poslala nám Danka. Spoznali sme sa vďaka programu „V siedmom nebi”. V balíku, ktorý nám poslala, sme si našli aj srdiečka na stromček i fotky jej milovaných detí, Maxíka a Elišky. Ďakujeme, Danka, prajem ti, aby ste boli všetci zdraví a šťastní,“ napísala Anetka na sociálnej sieti k fotke, na ktorej vidieť veľmi milé darčeky od mladej mamičky. Nuž, ako sa hovorí – čo dáš, to sa ti vráti.